Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Managerens bisarre sextips

Antonio Conte kommer med klare instrukser til hvordan spillerne bør oppføre seg i senga.

MANAGER: Antonio Conte. Foto: NTB scanpix
MANAGER: Antonio Conte. Foto: NTB scanpix Vis mer

Antonio Conte er blant fotballens aller største managernavn, og tok sitt forrige trofé som Chelsea-manager. Resultatene hadde etter hvert en nedadgående kurve, og i 2018 fikk han sparken og forlot London.

Med ei fortid i Juventus returnerte Conte til Italia i 2019 - denne gangen for å lede Inter. Det har vært en stor suksess så langt.

Laget er nummer to i hjemlig serie, bare ett poeng bak Juventus, og Conte har fått sving på sakene i Milano-klubben.

Italieneren er kjent for å være opptatt av de minste detaljer, men denne gangen vil kanskje noen mene at han går litt for langt.

POPULÆR: Unge Matan imponerer stort på Instagram. Video: Matanos10 Vis mer

Konkrete sexråd

I et ferskt intervju med franske L'Equipe ble sex blant fotballspillere et tema.

I intervjuet kommer manageren med svært konkrete råd til hvordan spillerne bør oppføre seg i senga med partnerne sine.

- Mitt råd til spillerne er å ha sex i korte perioder, og med minst mulig innsats. De bør har sex i posisjoner der de ligger under partneren sin, og helst med konene sine. For hvis de har sex med andre, vil det kreve ekstra innsats fra spillerne, forteller Conte til avisa.

Hvorvidt spillerne har lyttet til managerens sexråd vites ikke, men foreløpig er det lite å utsette på de sportslige prestasjonene til laget.

- Ha mye god sex

Når og hvor ofte man bør ha sex som profesjonell utøver, er en kjent problematikk. Noen mener at spillerne bør ligge unna seksuell aktivitet for å prestere på banen, mens andre har helt motsatt oppfatning.

I forkant av fjorårets fotball-VM kom legendariske Romario med et noe oppsiktsvekkende råd til landets nye spisstjerne, Gabriel Jesus.

- Det første rådet jeg vil gi til ham er å ha mye god sex og ta vare på fridagene han får, sa Romario den gangen.

Tidligere trener for Mexico, Miguel Herrera, er av helt motsatt oppfatning.

- Helt jævlig

Under fotball-VM i 2014 la han ned sexforbud for spillerne.

- Hvis en spiller ikke klarer å holde seg uten sex i en måned eller 20 dager, er han ikke klar for å være profesjonell fotballspiller. La oss spille fotball-VM - vi er ikke her for å feste, sa Herrera til Reforma den gangen.

Mexico tok seg videre som gruppetoer bak Brasil i 2014, men måtte pakke kofferten etter tap mot Nederland i 16-delsfinalen.

Da Thomas Hansvoll skulle gjøre comeback i bokseringen i 2006, fortalte han til Dagbladet at han ville holde seg unna sex én måned før han skulle slåss.

- Den første uka er helt jævlig, så roer det seg. Det er toppen to ganger i året jeg har så viktige boksekamper at jeg sier full stopp! fortalte bokseren den gangen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media