Knallhard kamp i Cardiff

Managerne begravde stridsøksa, men spillerne gikk i krigen: - Vanskelig å gjøre noe verre

Tøffe dueller, stykke taklinger og rødt kort da Cardiff og Newcastle barket sammen.

DUELL: Cardiff - Newcastle var preget av tøft spill. Her er Kenedy i duell med Harry Arter og Joe Bennet. Newcastle-spilleren burde blitt utvist. Foto: Reuters / Carl Recine
DUELL: Cardiff - Newcastle var preget av tøft spill. Her er Kenedy i duell med Harry Arter og Joe Bennet. Newcastle-spilleren burde blitt utvist. Foto: Reuters / Carl Recine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Cardiff - Newcastle 0-0 (0-0)

Cardiff er tilbake i Premier League for første gang siden 2013, men er tippet nord og ned av mange.

I motsetning til Wolves og Fulham, som Cardiff rykket opp med, er det ikke like mye fokus på fint spill og på å dominere kampene fra walisernes side. Cardiff skal legge seg lavt, gå i krigen og skal kjempe til seg så mange poeng som mulig.

Newcastle er heller ikke en gjeng med snille gutter, og det ble et realt bikkjeslagsmål mellom de to lagene lørdag ettermiddag.

Managerfeide

Lagenes managere, Neil Warnock og Rafael Benitez, har lenge hatt et dårlig forhold, og på et punkt truet sistnevnte med søksmål.

Forholdet mellom de to skar seg tilbake i sesongen 2006/2007. I den nest siste serierunden stilte Bentiez, som den gang ledet Liverpool, et sterkt svekket lag mot Fulham for å spare spillere til en Champions League-kamp 18 dager seinere. Fulham kjempet for overlevelsen i bunnen av tabellen sammen med Warnocks Sheffield United, og seieren over Liverpool bidro sterkt til at de beholdt plassen. Warnock og Sheffield rykket ned etter siste serierunde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer