ETTERTRAKTET: Vegard Forren har gjort seg interessant for utenlandske klubber etter en stor sesong med Molde og landslaget. Lokalavisa i Manchester hevder at United er blant klubbene som følger 24-åringen tett. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Vegard Forren har gjort seg interessant for utenlandske klubber etter en stor sesong med Molde og landslaget. Lokalavisa i Manchester hevder at United er blant klubbene som følger 24-åringen tett. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Manchester-avis: - Forren er på radaren til Ferguson

Solskjær tror han er god nok.

(Dagbladet): Molde-stopper Vegard Forren ble kåret til årets spiller i Tippeligaen under den årlige NISO-gallaen i november.

24-åringen har fått sitt virkelige gjennombrudd i 2012, der han på tampen av sesongen kjempet seg som Drillos foretrukne makker til Brede Hangeland på A-landslaget.

Forrens kvaliteter er blitt lagt merke til internasjonalt - og nå skal også Manchester United vurdere et framstøt mot nordmannen i januar.

Lokalavisa Manchester Evening News skriver i dag at sir Alex Ferguson ser på Forren som en potensiell erstatter for Rio Ferdinand, som er blitt 34 år og bare har kontrakt ut denne sesongen.

Samtidig er United nokså godt forspent på midtstopperplass for øyeblikket - med Jonny Evans, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Chris Smalling og Phil Jones som de mest opplagte alternativene. I tillegg har ungguttene Michael Keane og Scott Wootton utgjort stopperparet for United i ligacupen.

Everton, anført av manager David Moyes, sendte en større delegasjon til Molde for å se Forren mot FC København i Europa League sist måned. Men han har svart unnvikende på om de er interessert.

Om United virkelig er interessert blir det nok uansett vanskelig for andre beilere, ikke minst på grunn av linken mellom Ole Gunnar Solskjær og sir Alex Ferguson. Forren har heller ikke lagt skjul på at United er favorittklubben og det ville vært en drøm for ham å havne der.

Ole Gunnar Solskjær har vært redd for å skryte for mye av Forren denne sesongen, men er tydelig på at 24-åringen har det som skal til for å lykkes på Old Trafford.

- Han kunne ha spilt for United, men det trenger jeg ikke å si til ham. På sitt beste er Vegard en veldig god fotballspiller. Det viktigste er at han konsentrerer seg om å fortsette å levere slik som dette og spille seg inn fast på landslag, sa han til TV 2 i oktober.

Molde skal ikke ha mottatt noen bud på Forren foreløpig, men Solskjær forventer at det skjer noe i januar.