Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjær under enormt press

Manchester-avis: Pochettino åpen for United-tilbud

Mauricio Pochettino skal være interessert i managerjobben i Manchester United. Det skriver lokalavisen Manchester Evening News.

UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har hatt den verste sesongstarten på 31 år. I kulissene kan Mauricio Pochettino dukke opp. I kveld møtes United og Mourinhos Tottenham på Old Trafford. Foto: NTB/Scanpix
UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har hatt den verste sesongstarten på 31 år. I kulissene kan Mauricio Pochettino dukke opp. I kveld møtes United og Mourinhos Tottenham på Old Trafford. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Det er avisens sjefskribent når det gjelder United, Samuel Luckhurst , som står bak artikkelen.

Den henviser til ikke navngitte kilder. Pochettino ble nylig sparket fra jobben i Tottenham. Det er klubben United møter hjemme i Premier League onsdag.

«Spurs» ledes nå av José Mourinho, mannen som Solskjær overtok jobben etter i United for snart et år siden.

United har ikke vunnet på tre kamper, og etter Tottenham-oppgjøret venter byderbyet borte mot Manchester City. Solskjær hadde stor suksess i starten. United vant 14 av de 19 første kampene under hans ledelse. Blant seirene var den over Paris St. Germain borte i Champions League.

Solskjær fikk så jobben på permanent basis i mars. Avtalen var på tre og et halvt år med en årslønn på cirka 80 millioner kroner.

Svak start

United har bare ti seirer på sine siste 33 kamper. Sesongstarten i ligaen er den svakeste på tre tiår med bare 18 poeng på 14 kamper. Likevel skal Solskjær fortsatt ha støtte fra ledelsen i klubben ifølge Manchester Evening News.

Den situasjonen kan fort endre seg dersom resultatene fortsetter å utebli. Skulle United tape begge kampene denne uka, vil presset på Solskjær øke.

- Det er den tiden på året. Det er aldri gøy å se at kollegaer mister jobben. Nå har det vært tre på kort tid, sa Solskjær på en pressekonferanse torsdag.

Skulle United vinne begge kampene dagene som kommer, vil Solskjær sikre seg en skikkelig buffer og avansere solid på tabellen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media