Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester City åpnet det nye året perfekt

Inntok tabelltoppen.

 SCORINGSJUBEL:  Aleksandar Koralov og de andre City-spillerne jubler. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
SCORINGSJUBEL: Aleksandar Koralov og de andre City-spillerne jubler. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Vis mer

Swansea - Manchester City 2-3 (1-1)

(Dagbladet): Manchester City har gjennom det tøffe kampprogrammet i julen fått vist hvor bred stallen er. Seieren mot Swansea sørget for at Manchester-klubben har tatt ni av ni mulige poeng etter julaften.

I Wales var det Fernandinho som åpnet ballet. Scoringen etter 13 minutter så lenge ut som å bli den eneste før pause. Men rett før hvilen dukket Wilfried Bony opp og stanget inn utlikningen. Den skulle aldri ha funnet sted. For reprisene viste at Bony var i offside.

Yaya Toure har vært en av Citys viktigste spillere denne sesongen, og midtbanespilleren sto fram igjen mot Swansea. Toure klinte til og ballen snek seg inn ved den bortre stolpen.

Aleksandar Kolarov traff også godt med 25 minutter igjen.

På overtid reduserte Bony på et langskudd, men det var ikke nok til å hindre at poengene blir med tilbake til Manchester.

- I dag gjorde vi en fantastisk jobb. Hele laget jobbet veldig hardt. Jeg er veldig glad. Vi ønsker virkelig å vinne ligagullet, sa Touré.

Før de andre lagene skal i aksjon, leder dermed City ligaen foran Arsenal.