- Manchester City er en av mulighetene

Pellegrini bekrefter interesse fra England.

 BEKREFTER:  Manuel Pellegrini er den heteste kandidaten til å ta over managerstolen i City etter Roberto Mancini. Nå bekrefter han at klubben er blant hans valgmuligheter. Foto: AFP PHOTO / JORGE GUERRERO / NTB Scanpix
BEKREFTER: Manuel Pellegrini er den heteste kandidaten til å ta over managerstolen i City etter Roberto Mancini. Nå bekrefter han at klubben er blant hans valgmuligheter. Foto: AFP PHOTO / JORGE GUERRERO / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Avtroppende Malaga-trener Manuel Pellegrini bekrefter at Manchester City er blant klubbene han kan velge å ta over.

I går hadde han sin siste kamp som sjef for den spanske klubben, etter at han forrige uke fortalte at han ikke ønsker å fortsette i Malaga.

Til og med før Roberto Mancini fikk sparken i Manchester City for to uker siden, var Pellegrini den heteste kandidaten til å overta stillingen å Ethiad.

Verken City selv, eller Pelligrini, har villet bekrefte at de er i samtaler, før nå.

- Jeg er heldig som har noen veldig gode muligheter å velge i, og Manchester City er en av dem, sier chileneren, ifølge ESPN.com.

- Kommer til å huske dette lenge Gårsdagens 3-1-seier over Deportiva la Coruna ble en gledelig avslutning for 59-åringen, som har vært i Malaga i to og et halvt år.
Tidligere har han også trent Villareal og Real Madrid.

- Du kan ikke be om en bedre avskjed. Jeg ønsket å forlate med en seier, og det har jeg gjort. Jeg reise herifra med et lag som er klar for spill i Europa for andre år på rad. Jeg kommer til å huske dette lenge, sier Pellegrini, om klubben som ligger på sjetteplass i serien.

Holder de den plassen, med én runde igjen, er de klare for Europa League.

I desember bestemte UEFA at Malaga skulle utestenges fra spill i Europa, for å ikke ha betalt ut lønn til spillere i tide. Men i forrige uke kom nyheten om at UEFA mener klubben har fått såpass styr på økonomien at utesteningen oppheves.   

I år kom laget seg til en kvartfinale i Champions League, hvor det ble stopp mot Borussia Dortmund.