Manchester City fikk rundjuling av Real Madrid

Ødegaard fikk ikke spilletid.

GIFTIGE: Manchester City ble hakket for små mot Real Madrid og Cristiano Ronaldo. Foto: AFP PHOTO / Paul CROCK
GIFTIGE: Manchester City ble hakket for små mot Real Madrid og Cristiano Ronaldo. Foto: AFP PHOTO / Paul CROCK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Real Madrid - Manchester City 4-1

(Dagbladet): De to gigantene Real Madrid og Manchester City møttes i formiddag til sesongoppkjøringskamp i Australia.

Det ble en grei skuring for det spanske laget, som regelrett ga Manchester City rundjuling.

Martin Ødegaard (16) fikk ingen minutter på banen for Real Madrid, men Manchester City lot to unggutter få prøve seg fra start. Cameron Humphries (16) og Jason Denayer (19) fikk en plass i startelleveren, og skulle dermed holde Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale i sjakk. Det er ikke en oppgave selv verdens beste og mest rutinerte forsvarsspillere ser på med enkelthet.

City-manager Manuel Pellegrini depper ikke veldig etter tapet:

- Jeg er ikke bekymret, for vi mangler noen spillere og mange kom sent, så de har bare vært i aksjon i fem dager.

Livlig førsteomgang Det var først etter snaue ti minutter ting begynte å skje. Raheem Sterling ble felt i Real Madrids 16-meter, men dommeren bare vinket spillet videre, til store protester fra City-spillerne.

Uten at det forløp noen særlig større sjanser, kunne Benzema sende Real Madrid i ledelsen etter tjue minutter. Innlegget fra Bale ble satt kontant i mål på hel volley.

Da kom det to på rappen for City. Neste gang var det Ronaldo som ble spilt gjennom og skjøt på Joe Hart - som hadde en hånd på ballen, men ikke kunne forhindre at ballen spratt over målstreken.

Straffe Fra da handlet det meste om spanjolene. Pepe kunne heade inn til 3-0. City-forsvarerne sjanseløse, helt utagbart for keeper Joe Hart.

Mer dramatikk. Sergio Ramos løftet ballen vekk i en duell med Raheem Sterling, og det ble dømt straffe. Om Ramos var innenfor 16-meteren, er derimot ikke like riktig. Fra 11-metersmerket var Yaya Toure sikker. 3-1 til pause.

Andre omgang startet ikke like begivenhetsrikt som den første, men de to lagene vartet til tider opp med riktig så vakker fotball.

Faktisk gikk det drøye 25 minutter før vi fikk en scoring, det ved russiske Denis Tsjerysjev. Det begynte å se stygt ut for Manchester City.

Med det vant Real Madrid Champions Cup.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer