Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester City slo Bristol City i ligacupsemi

Manchester City fikk skremmeskudd på tampen - klare for ligacupfinale

Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale.

TIL FINALE: Manchester City sikret seg plass i finalen i Carabao Cup med seier over Bristol City. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock/NTB scanpix
TIL FINALE: Manchester City sikret seg plass i finalen i Carabao Cup med seier over Bristol City. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det så lenge ut til å gå mot en målløs 1. omgang på Ashton Gate, men to minutter før hvilen dukket Leroy Sane opp og gjorde 1-0.

Sergio Agüero gjorde hattrick mot Newcastle i helgen, og tirsdag satte han 2-0-målet fem minutter ut i annen omgang. Med det forsvant nervene blant de lyseblås supportere.

​Se målene fra kampen her!

Hjemmelaget, som slo ut Manchester United i kvartfinalen med et overtidsmål, måtte nemlig score tre mål for å ta igjen gjestenes 4-1-ledelse.

Marlon Packs reduserte til 1-2 etter 64 minutter for laget fra nest øverste nivå i engelsk fotball. På overtid klarte forsvareren Aden Flint å utligne til 2-2, men Kevin de Bruyne satte 3-2-målet med kampens siste spark på ballen.

I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som blir motstander for Pep Guardiolas menn. Den semifinalen avgjøres onsdag, og det står 0-0 mellom de to rivalene etter første kamp.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!