Manchester City holdt lekestue

Aston Villa holdt stand i 45 minutter, så sa det pang. Nå er det opp til Liverpool å svare.

3-0: Ilkay Gündogan jubler etter å ha satt inn Manchester Citys tredje scoring for dagen. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB Scanpix
3-0: Ilkay Gündogan jubler etter å ha satt inn Manchester Citys tredje scoring for dagen. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester City - Aston Villa 3-0 (0-0)

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester City var ute etter å legge press på ligaleder Liverpool, som møter Tottenham på Anfield i morgen.

De lyseblå kunne krympe avstanden opp til toppen til tre poeng med en kamp mer spilt. Aston Villa holdt stand i 45 minutter etter heroisk innsats, men så raknet det bakover like etter hvilen.

I løpet av 24 minutter i andre omgang scoret City tre ganger, etter at lufta gikk fullstendig ut av Aston Villa-ballongen. Det ble derfor en ren transportetappe for Pep Guardiolas mannskap til slutt.

- Vi spilte bra i 45 minutter, ikke i den første, og vi må gi skryt til Aston Villa. I første omgang spilte vi ikke slik vi ønsket, i andre omgang var vi bedre, og den første scoringen hjalp oss. Vi må ikke bare spille fotball i 45 minutter, sier Guardiola på pressekonferansen etter kampen.

Om avstanden til Liverpool, sier Guardiola at det ikke er noe han fokuserer på.

- Det er i morgen kveld, vi har spilt en kamp mer. Vi får se i morgen. For seks dager siden var vi åtte poeng bak, nå er det tre, det er en god erfaring for oss. Men de må først spille mot Tottenham, sier Guardiola og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer