- Manchester City kan vinne mesterligaen

Klokkeklar Pellegrini før kveldens skjebnekamp.

TROR AVGJØRELSEN FALLER I ROMA: Men Manuel Pellegrini mener Manchester City kan vinne Champions League i år. Om de kommer seg videre fra gruppespillet. Foto: REUTERS/Andrew Yates/ NTB Scanpix
TROR AVGJØRELSEN FALLER I ROMA: Men Manuel Pellegrini mener Manchester City kan vinne Champions League i år. Om de kommer seg videre fra gruppespillet. Foto: REUTERS/Andrew Yates/ NTB ScanpixVis mer

Manchester City kan vinne mesterligaen denne sesongen, erklærer manager Manuel Pellegrini før skjebnekampen mot CSKA Moskva.

Den engelske seriemesteren er ille ute med bare to poeng på sine tre første kamper, og laget må begynne å vinne om det ikke skal bli tidlig europacupfarvel. Halvveis i gruppespillet er det sju poeng opp til Bayern München, men likevel tror chileneren at City kan stå igjen med pokalen etter finalen i Berlin i juni.

- Selvsagt er målet vårt å vinne mesterligaen. Vi må få det inn i hodene at vi er i stand til det, at vi har en god tropp, sa Pellegrini på sin pressekonferanse før kampen mot CSKA.

- Kanskje er det fem eller seks tropper på nivå med vår, eller bedre, og de har også lyst til å vinne. Med vinnermentalitet og ambisjoner må du alltid tenke at du kan greie å nå målene dine, og vi har tid til å bevise det.

Ingen finale Etter tap for Bayern München, uavgjort mot Roma og CSKA Moskva er City i poengnød, men Pellegrini toner ned betydningen av onsdagens hjemmekamp.

- Det er en veldig viktig kamp, men det er ingen liv-eller-død-kamp. Helt til matematikken ikke lenger kan berge deg er det fortsatt muligheter, mener han.

- Vi må vinne kampen fordi vi bare har to poeng, det er bare tre kamper igjen og vi trenger flere poeng. Men vi ser ikke på den som en finale, bare som en veldig, veldig viktig kamp.

Etter onsdagens kamp tar Manchester City imot hittil utilnærmelige Bayern München i neste runde før gruppespillet avsluttes med bortekamp på Olympiastadion i Roma 10. desember.

Siste kamp - Det er umulig å være sikker på hva de andre lagene vil gjøre, men jeg tror at avgjørelsen faller i den siste kampen mot Roma i Italia, sa Pellegrini.

- Vi skal prøve å vinne de to hjemmekampene våre først, og så ser vi hva de andre har gjort, men jeg er sikker på at spenningen lever til siste kamp.

Pellegrini må onsdag greie seg uten skadde David Silva (kne), Aleksandar Kolarov (legg) og Frank Lampard (lår), men Eliaquim Mangala (hofte) er klar igjen etter å ha mistet derbyseieren mot Manchester United søndag.

(NTB)