Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester City henter Aymeric Laporte (23)

Manchester City kjøper forsvars-spiller for 660 millioner kroner

Aymeric Laporte forlater den spanske klubben Atheltic Bilbao til fordel for Manchester City.

TIL CITY: Manchester City gjør franske Aymeric Laporte til verdens nest dyreste midtstopper. Her i en duell med Lionel Messi. Foto: Ander Gillenea / AFP PHOTO / NTB Scanpix
TIL CITY: Manchester City gjør franske Aymeric Laporte til verdens nest dyreste midtstopper. Her i en duell med Lionel Messi. Foto: Ander Gillenea / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed ser det ut til at de engelske serielederne får den franske midtstopperen til slutt.

Den spanske klubben bekrefter mandag at utkjøpsklausulen på 65 millioner euro (rundt 660 millioner kroner) er betalt, og dermed ligger veien åpen for spill i Premier League for 23-åringen.

Mandag sa han farvel til Athletics supportere på Twitter.

«Til alle i Athletic-familien. Jeg vil takke for alt dere har gitt meg. Jeg kom hit som et barn og har vokst som person og fotballspiller. Min avskjed for å ta et nytt steg i karrieren, er ikke et «farvel», men et slags «på gjensyn». Jeg forlater en unik klubb. Jeg vil aldri glemme dere.

Laporte blir dermed verdens nest dyreste midtstopper. Kun Virgil van Dijks overgang til Liverpool er dyrere. Den overgangen kostet Liverpool 75 millioner pund (rundt 800 millioner kroner).

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!