Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Manchester City siktet for brudd på dopingreglementet

Det melder FA.

I TRØBBEL?: Manchester City er siktet av FA for brudd på dopingreglementet. Foto: NTB Scanpix
I TRØBBEL?: Manchester City er siktet av FA for brudd på dopingreglementet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Premier League-klubben Manchester City er siktet av Det engelske fotballforbundet (FA) for brudd på dopingreglementet. Det melder FA i kveld.

Ifølge FA har klubben feilet med å informere om hvor spillerne er til enhver tid - noe som er et brudd på paragraf 14 (d).

Premier League-klubben har inntil 19. januar å svare.

Klubbene har plikt til å informere om når og hvor treninger avholdes, og også oppgi spillernes private adresser.

Manchester City og manager Pep Guardiola er akkurat nå nummer fire i Premier League med 42 poeng. Sju poeng skiller opp til serieleder Chelsea.

KROKFJORD GJESTER GAMEWEEK: Dagbladets Torgeir Krokfjord er gjest i årets første program, hvor det diskuteres om det er lurt å bruke wildcard allerede nå, eller vente til seinere i sesongen. Video: Per Ervland/Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling