Manchester City-spiller mistenkt for fyllekjøring

Johnson pågrepet av politiet.

I TRØBBEL: Manchester Citys Michael Johnson (høyre) er mistenkt for fyllekjøring etter en kollisjon i Urmston. Her i kontakt med Scunthorpe Uniteds Paul Hayes. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
I TRØBBEL: Manchester Citys Michael Johnson (høyre) er mistenkt for fyllekjøring etter en kollisjon i Urmston. Her i kontakt med Scunthorpe Uniteds Paul Hayes. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

Manchester City-spilleren Michael Johnson ble pågrepet av politiet og mistenkt for promillekjøring etter å ha kollidert med bil natt til torsdag.

24-åringen skal ha kjørt Mercedesen sin inn i en parkert BMW like før klokken 4 engelsk tid. Han var på vei til kjærestens hus i Urmston.

- Omtrent klokken 3.50 fikk politiet melding om en mindre trafikkulykke i Grangethorpe i Urmston. En 24 år gammel mann ble arrestert på grunn av mistanke om promillekjøring, sa en talsmann for Manchester-politiet.

Johnson debuterte for Citys A-lag allerede i 2006, men har siden fått lite spilletid. Store deler av midtbanemannens karriere er blitt ødelagt av skader.

(NTB)