Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester City-spiller mistenkt for fyllekjøring

Johnson pågrepet av politiet.

I TRØBBEL: Manchester Citys Michael Johnson (høyre) er mistenkt for fyllekjøring etter en kollisjon i Urmston. Her i kontakt med Scunthorpe Uniteds Paul Hayes. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
I TRØBBEL: Manchester Citys Michael Johnson (høyre) er mistenkt for fyllekjøring etter en kollisjon i Urmston. Her i kontakt med Scunthorpe Uniteds Paul Hayes. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES Vis mer

Manchester City-spilleren Michael Johnson ble pågrepet av politiet og mistenkt for promillekjøring etter å ha kollidert med bil natt til torsdag.

24-åringen skal ha kjørt Mercedesen sin inn i en parkert BMW like før klokken 4 engelsk tid. Han var på vei til kjærestens hus i Urmston.

- Omtrent klokken 3.50 fikk politiet melding om en mindre trafikkulykke i Grangethorpe i Urmston. En 24 år gammel mann ble arrestert på grunn av mistanke om promillekjøring, sa en talsmann for Manchester-politiet.

Johnson debuterte for Citys A-lag allerede i 2006, men har siden fått lite spilletid. Store deler av midtbanemannens karriere er blitt ødelagt av skader.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling