Manchester City-stjerne overfalt

- Svært alvorlig, skriver klubben i en uttalelse.

OVERFALT: Manchester City-stjerna João Cancelo ble overfalt i sitt eget hjem torsdag. Foto: Zac Goodwin / PA / NTB
OVERFALT: Manchester City-stjerna João Cancelo ble overfalt i sitt eget hjem torsdag. Foto: Zac Goodwin / PA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dessverre ble jeg i dag overfalt av fire feiginger som skadet meg, og som forsøkte å skade familien min. Når du viser motstand, er det dette som skjer.

Det skriver Manchester City-spiller João Cancelo (27) på Instagram natt til fredag, under et bilde som viser en tydelig skade i ansiktet.

- Jeg visste ikke at det fantes mennesker med slik ondskap.

Overfallet skal ha skjedd i familiens hjem, ifølge Manchester City, som bekrefter hendelsen i en uttalelse.

- Vi er sjokkerte og forferdet over at João Cancelo og hans familie ble utsatt for et innbrudd i kveld, hvor João også ble overfalt, skriver klubben og legger til:

SKADD: Fotballstjerna skriver på Instagram at han ble skadd i ansiktet da han ble overfalt torsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram / @jpcancelo
SKADD: Fotballstjerna skriver på Instagram at han ble skadd i ansiktet da han ble overfalt torsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram / @jpcancelo Vis mer

- João og familien mottar støtte fra klubben, og han hjelper politiet med deres spørsmål i forbindelse med etterforskningen av denne svært alvorlige saken.

Innbruddstyvene skal ha stjålet med seg fotballspillerens smykker, og etterlatt ham med skaden i ansiktet.

- Det viktigste for meg er familien min, og de har det heldigvis bra alle sammen. Etter så mange hindringer i livet mitt er dette bare én til jeg vil overvinne. Stødig og sterk, som alltid, avslutter 27-åringen.

Cancelo gikk fra Juventus til City i 2019. Stjerna spilte hele 90 minutter i Manchester Citys 1-0-seier på Brentford onsdag kveld, da City økte ledelsen på toppen av Premier League-tabellen til åtte poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer