Manchester City-stjerne tilbys ny superkontrakt

- Jeg har blitt en bedre spiller, på alle måter, siden jeg kom til klubben.

TAR INGEN SJANSER: Manchester City skal være villig til å gi David Silva en kontrakt verdt nærmere en halv milliard norske kroner. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB scanpix
TAR INGEN SJANSER: Manchester City skal være villig til å gi David Silva en kontrakt verdt nærmere en halv milliard norske kroner. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): David Silva var en sterk bidragsyter til at Spania hentet hjem sitt andre EM-gull på rad. Den lille tekniske spilleren scoret blant annet det første målet i finalen da Italia ble beseiret 4-0. 26-åringen var nok et hett salgsobjekt allerede før mesterskapet, men nå tar ikke Manchester City noen sjanser på å miste sin juvel.

David Silva har to år igjen av sin kontrakt på Etihad, men nå melder Sky Sports at den tidligere Valencia-spilleren vil signere en ny femårs-kontrakt. Kontrakten skal være verdt hele 52 millioner pund (rundt 490 millioner kroner), noe som vil gi en ukelønn på rundt 1,8 millioner norske kroner.

- Jeg er på ferie nå, men mine agenter diskuterer en ny avtale med City og jeg tror det er sannsynlig at den blir underskrevet snart, sier Silva til Daily Star.

Spanjolen har blitt linket til klubber som Real Madrid, men spilleren selv har uttalt at han er tilfreds med å være i Manchester.

- Mitt hjem er i City og jeg er fullstendig tilfreds her. Mitt hode er ikke hos Real Madrid, men i Manchester City. Jeg er takknemlig for erfaringen jeg har fått her. Jeg har blitt en bedre spiller, på alle måter, siden jeg kom til klubben. Jeg var ikke sikker på om jeg var kapabel til å spille på dette viset da jeg forlot Valencia, sier Silva.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer