CITY VIDERE: Manchester City slo Leicester ut av Ligacupen. Video: Viasat

Manchester City til semifinale etter straffedrama

I semifinalen kan laget trekke lille Burton fra nivå tre.

Manchester City trengte straffesparkkonkurranse for å slå Leicester i ligacupens kvartfinale. I semifinalen kan laget trekke lille Burton fra nivå tre.

Burton, som befinner seg på nedre tabellhalvdel i League 1, vant 1-0 borte mot Middlesbrough fra mesterskapsserien takket være Jake Heskeths vinnermål tidlig i annen omgang.

Manchester City så lenge ut til å være på vei mot en borteseier. Kevin De Bruyne, som er tilbake etter skade, scoret et fint ledermål før det var spilt et kvarter i Leicester.

Hjemmelaget ga seg ikke, og Marc Albrighton sto for et flott utligningsmål i det 73. minutt. Wilfred Ndidi fant ham med en bakromspasning som overrumplet gjesteforsvaret, og avslutningen luktet det svidd av.

I straffesparkkonkurransen scoret Harry Maguire med det første forsøket for hjemmelaget, men senere hadde hjemmefansen lite å juble for da Manchester City vant 3-1.

Christian Fuchs, James Maddison og Caglar Soyüncü misset i tur og orden sine forsøk på å overliste Arijanet Muric i Manchester City-målet. Raheem Sterling misset for gjestene, men Ilkay Gündogan, Gabriel Jesus og Oleksandr Zintsjenko scoret, og dermed er Manchester City klar for semifinale.

Onsdag kåres de to siste semifinalene gjennom naboduellen Arsenal – Tottenham og Chelseas hjemmekamp mot Joshua Kings Bournemouth.