Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester City ut i omkamp, mens Leicester-nedturen fortsetter

FA-cupens femte runde har fått sine overraskelser.

UAVGJORT: Verken Huddersfield eller Manchester City maktet å få ballen i mål. Her er Huddersfields Elias Kachunga og Citys Bacary Sagna. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
UAVGJORT: Verken Huddersfield eller Manchester City maktet å få ballen i mål. Her er Huddersfields Elias Kachunga og Citys Bacary Sagna. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer

Manchester City klarte aldri å score på mesterskapsserielaget Huddersfield i 0-0-kampen i FA-cupens femte runde. Det betyr omkamp i Manchester.

Pep Guardiola startet kampen med et sterkt lag, blant annet med Sergio Agüero på topp, mens Huddersfield startet med flere nøkkelspillere på benken.

Verken Agüero eller noen av hans lagkamerater maktet å sette ballen i mål bak Huddersfield-keeper Joel Coleman til tross for et vedvarende press i sluttminuttene.

Heller ikke vertene fant veien til nettmaskene, og det betyr at det blir omkamp i Manchester. Det er nok lite populært i City-leiren ettersom laget har både mesterliga og Premier League å tenke på.

Nytt tap for Leicester

Nedturen fortsetter for Leicester, som tapte 0-1 borte mot Millwall i sin FA-cupkamp til tross for å ha spilt med en mann mer i over en halvtime.

Shaun Cummings ble helten for Millwall med sin scoring på overtid.

Christian Stuani ble den store helten for Middlesbrough, som slo Oxford United 3-2 i sin FA-cupkamp.

Grant Leadbitter og Rudy Gestede sørget for 2-0-ledelse til pause før Chris Maguire og Antonio Martinez sørget for 2-2.

Seks minutter før slutt dukket uruguayanske Stuani opp og satte inn 3-2 etter et mislykket skuddforsøk fra Stewart Downing.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling