Manchester City vil kjempe til det siste for Champions League-avansement

- Viktig for klubben å gjøre det bra i Europa.

VIL KJEMPE: Manuel Pellegrini og Manchester City har ikke fått den beste starten på gruppespillet i Champions League, men gir ikke opp kampen for å komme videre. Nå gjenstår to tøffe motstandere i Bayern Munchen og Roma. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
VIL KJEMPE: Manuel Pellegrini og Manchester City har ikke fått den beste starten på gruppespillet i Champions League, men gir ikke opp kampen for å komme videre. Nå gjenstår to tøffe motstandere i Bayern Munchen og Roma. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fjorårets Premier League-mester Manchester City gjør det godt i hjemlig liga, men av en eller annen grunn har de aldri fått det helt til i Champions League.

I år har de også fått en tøff start på gruppespillet, og ligger sist i gruppa med to poeng, etter uavgjort mot CSKA Moskva og Roma. Nå gjenstår to tøffe kamper, med Bayern München på motsatt banehalvdel i morgen, og et siste gruppeoppgjør mot Roma.

- Det er viktig for klubben å gjøre det bra i Europa. I morgen vil vi kjempe til det siste for å holde oss i Champions League, sier Manuel Pellegrini på dagens pressekonferanse.

- Ikke fornøyde Forsvarer Martin Demichelis var også med på pressekonferansen, og la ikke skjul på at City er skuffet over prestasjonen i gruppespillet.

- Vi er ikke fornøyde med det vi har gjort så langt. Men hvorfor skulle vi ikke ta oss videre? Vi har et godt lag og vi kan gjøre bedre, sier Demichelis.

Manchester City er avhengig av gode prestasjoner mot Bayern og Roma for å kunne ta seg videre.

- Hvis vi ikke kvalifiserer oss videre må vi analysere hvorfor. Men vi må spille kampen i morgen og mot Roma, før vi trekker noen konklusjoner, sier Pellegrini.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer