Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester City vil kjempe til det siste for Champions League-avansement

- Viktig for klubben å gjøre det bra i Europa.

VIL KJEMPE: Manuel Pellegrini og Manchester City har ikke fått den beste starten på gruppespillet i Champions League, men gir ikke opp kampen for å komme videre. Nå gjenstår to tøffe motstandere i Bayern Munchen og Roma. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
VIL KJEMPE: Manuel Pellegrini og Manchester City har ikke fått den beste starten på gruppespillet i Champions League, men gir ikke opp kampen for å komme videre. Nå gjenstår to tøffe motstandere i Bayern Munchen og Roma. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer

(Dagbladet): Fjorårets Premier League-mester Manchester City gjør det godt i hjemlig liga, men av en eller annen grunn har de aldri fått det helt til i Champions League.

I år har de også fått en tøff start på gruppespillet, og ligger sist i gruppa med to poeng, etter uavgjort mot CSKA Moskva og Roma. Nå gjenstår to tøffe kamper, med Bayern München på motsatt banehalvdel i morgen, og et siste gruppeoppgjør mot Roma.

- Det er viktig for klubben å gjøre det bra i Europa. I morgen vil vi kjempe til det siste for å holde oss i Champions League, sier Manuel Pellegrini på dagens pressekonferanse.

- Ikke fornøyde Forsvarer Martin Demichelis var også med på pressekonferansen, og la ikke skjul på at City er skuffet over prestasjonen i gruppespillet.

- Vi er ikke fornøyde med det vi har gjort så langt. Men hvorfor skulle vi ikke ta oss videre? Vi har et godt lag og vi kan gjøre bedre, sier Demichelis.

Manchester City er avhengig av gode prestasjoner mot Bayern og Roma for å kunne ta seg videre.

- IKKE FORNØYD: Martin Demichelis. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
- IKKE FORNØYD: Martin Demichelis. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer

- Hvis vi ikke kvalifiserer oss videre må vi analysere hvorfor. Men vi må spille kampen i morgen og mot Roma, før vi trekker noen konklusjoner, sier Pellegrini.

Uheldige sist I forrige møte med Bayern tapte Manchester City 0-1, etter at Jerome Boateng scoret vinnermålet ett minutt før slutt.

- Vi var uheldige som tapte i sluttminuttene. Men hva som har skjedd i fortiden spiller ingen rolle, sier Pellegrini.

I dag ble det rapportert at verken Stevan Jovetic eller Sergio Aguero trente med City. Manuel Pellegrini avfeier imidlertid at det er grunn til bekymring: De begge er med i troppen som møter Bayern.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling