Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester Citys storscorer kan være ute lengre enn først antatt

Kan bli så lenge som åtte uker.

SKADET: Sergio Aguero måtte forlate banen under kampen mot Arsenal på lørdag. Nå kan det se ut som om skadet også er verre enn først antatt. Foto: EPA/PETER POWELL
SKADET: Sergio Aguero måtte forlate banen under kampen mot Arsenal på lørdag. Nå kan det se ut som om skadet også er verre enn først antatt. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer

Manchester (NTB-AFP): Argentineren pådro seg en leggskade i lørdagens 6-3-seier over serieleder Arsenal. Etter kampen uttalte Pellegrini at Agüero trolig er ute i opptil fire uker. Nå er han mer usikker.

- Jeg er ingen lege. Det er vanskelig. Doktoren har sagt at han er ute minst en måned, men kanskje åtte uker. Vi får se.

- Jeg vet ikke hvor lenge det blir, men minst en måned. På dette tidspunktet er det veldig vanskelig å vite nøyaktig, sa Pellegrini etter triumfen over Leicester i ligacupen tirsdag.

Ikke godt nytt for City, som allerede har kunnet glede seg over 19 Agüero-scoringer denne sesongen. 13 av dem er kommet i Premier League, der laget fortsatt er tre poeng bak Arsenal.

Angriperen går helt sikkert glipp av juleprogrammet, som blant annet inkluderer storkampen hjemme mot Liverpool 2. juledag. Han står også i fare for å miste begge semifinaleoppgjørene i ligacupen etter nyttår. (©NTB)