Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Manchester er fortiden, nå er det Madrid som gjelder

Ronaldo stilner alle spekulasjonene om en retur til England.

NY KONTRAKT:  Cristiano Ronaldo signerte i dag en ny avtale som gjør ham til verdens best betalte fotballspiller de neste fem årene. Foto: AP Photo/Paul White
NY KONTRAKT: Cristiano Ronaldo signerte i dag en ny avtale som gjør ham til verdens best betalte fotballspiller de neste fem årene. Foto: AP Photo/Paul White Vis mer

(Dagbladet): I går noterte Critstiano Ronaldo seg for sin 203. scoring på like mange kamper etter overgangen fra Real Madrid.

I dag signerte han en ny kontrakt med Real Madrid som gjør ham til verdens best betalte fotballspiller de neste fem årene. Ifølge spanske medier skal det være snakk om den nette sum av 135 millioner kroner årlig.

Dermed kan Manchester United-supporterne etter alle solemerker glemme drømmen om å hente 28-åringen hjem til Old Trafford.

- Dette er hjemmet mitt I sommer skal det ha foregått forhandlinger i korridorene på Santiago Bernabeu og Old Trafford vedrørende portugiserens fremtid, men når overgangsvinduet smalt igjen for snart to uker siden, hadde ingenting skjedd.

Nå ser det heller ikke ut som om det kommer til å skje i nærmeste framtid. Eller noen gang for den saks skyld. Hovedpersonen selv sier at han nå er fullt og helt fokusert på jobben som skal gjøres i den spanske hovedstaden.

- Jeg skal være ærlig med dere. Alle vet at jeg var i Manchester i seks år. De ga meg mye, og det kommer jeg aldri til å glemme. Men Manchester er fortiden, nå er det Madrid som gjelder. Dette er hjemmet mitt, familien bor her og jeg trives godt, sa Ronaldo etter signeringen ifølge goal.com.

Blir i Spania Om fem år har Ronaldo rukket å bli 33, men for en av verdens desidert beste fotballspillere er det ingen alder. Han vil ikke garantere at Real Madrid er den siste klubben han vil spille for, men understreker at han først og fremst tenker på nåtiden.

VERDENS BESTE: Cristiano Ronaldo ble kåret til verdens beste fotballspiller under sin tid i Manchester United. Nå avviser han at det blir en retur til balløya. I alle fall med det aller første. Foto:  AFP PHOTO / PAUL BARKER / FILES
VERDENS BESTE: Cristiano Ronaldo ble kåret til verdens beste fotballspiller under sin tid i Manchester United. Nå avviser han at det blir en retur til balløya. I alle fall med det aller første. Foto: AFP PHOTO / PAUL BARKER / FILES Vis mer

- Jeg respekterer klubbene som forhørte seg om meg, men de visste at målet mitt var å bli her og spille for denne klubben - kanskje ut karrieren min.

- Ingen vet hva framtiden bringer, men jeg skal være her i fem år og jeg vil vinne trofeer med denne klubben. Jeg prøver å gjøre mitt aller beste, akkurat som jeg alltid gjør, avsluttet han.

THUMBS UP: Ronaldo var godt fornøyd etter å ha signert den nye avtalen. Foto: AP Photo/Paul White
THUMBS UP: Ronaldo var godt fornøyd etter å ha signert den nye avtalen. Foto: AP Photo/Paul White Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media