Ryktebørs Premier League

Manchester-kamp om Sanchez: City skal ha reagert med sinne

Dette er ryktebørsen.

UTE I KULDA: Alexis Sanchez var ikke med i Arsenal-troppen til Bournemouth i går. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS / NTB Scanpix
UTE I KULDA: Alexis Sanchez var ikke med i Arsenal-troppen til Bournemouth i går. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS / NTB ScanpixVis mer

(FourFourTwo): Vi starter i Manchester der kampen om Arsenals Alexis Sanchez fortsetter med full styrke. Angriperen var som kjent utelatt fra helgas kamptropp mot Bournemouth, og mye tyder på at hans dager som Arsenal-spiller er talte.

Det har lenge virket sannsynlig at chileneren ville ende opp hos Manchester City, men etter at rivalene Manchester United blandet seg inn i diskusjonen, har ting blitt snudd på hodet.

Engelske Independent skriver i dag at Manchester United mener de har fått et «gjennombrudd» i saken og at Sanchez kan bli klar for de røde allerede i dag. United skal være villig til å betale det Sanchez, agenten og Arsenal krever, noe City ikke er villig til.

Goal.com er blant mediene som skriver at de lyseblå reagerte med sinne da Sanchez' agent Fernando Delicevich ba dem om å betale chileneren mer lønn. Det hevdes at City og agenten var enige om de personlige betingelsene, men at agenten i ellevte time ba om mer penger da United kastet seg inn i kampen (det er snakk om 400 000 pund i uka).

Da Guardiola og co lærte at Sanchez var villig til å signere for Manchester United, mente de at han ikke er hundre prosent forpliktet til å spille under spanjolen.

Arsenal og Wenger tror at spillerens framtid er avgjort innen de neste 48 timene.

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville er imidlertid sikker på at City vil betale Sanchez og Arsenal det som kreves:

Tidligere denne uka kom det meldinger om at Manchester United skal være villige til å la playmaker Henrikh Mkhitaryan gå motsatt vei. Arsenal ønsket ham i 2016, skriver The Guardian.

Samme avis skriver også at Wenger fikk spørsmål om Bordeauxs Malcom etter Bournemouth-kampen, men franskmannen ville ikke nevnte noen spesifikke navn på spørsmål om hvilke spillere han ønsket.

Borussia Dortmund-spiss Pierre-Emerick Aubameyang var ikke med i kamptroppen i helgas kamp mot Wolfsburg, etter at spissen ikke møtte opp til et avtalt lagmøte. Mye tyder derfor på at spilleren forlater den tyske klubben allerede i januar, etter at manageren skal være lei oppførselen hans.

Samtidig skjøt ryktene om Aubameyang til Arsenal fart igjen. Tidligere denne måneden skrev Sky Sports at 28-åringen er Wengers førstevalg dersom Alexis Sanchez forlater klubben. Spissen har også lenge vært linket til kinesisk fotball, og det virker som vi får svaret på hvor han ender opp innen kort tid.

Journalisten Guillem Balague mener på sin side at Arsenal er villig til å betale rundt 550 millioner kroner for Aubameyang.

Vi beveger oss til London der Chelsea ønsker seg West Ham-spissen Andy Carroll, ifølge The Guardian. Kraftspissen har slitt mye med skader de siste sesongene, men Conte ønsker ham som backup for Alvaro Morata.

Samtidig kan Michy Batshuayi leies ut. Spissen har fått veldig begrenset med spilletid etter overgangen fra Marseille.

Andre rykter:

Claude Puel sier at Riyad Mahrez ikke får forlate klubben i januar (Sky Sports).

Arsenal og Chelsea ønsker Watfords Richarlison (The Sun).

Chelsea ønsker Røde Stjernes Richmond Boakye og Crystal Palaces' Christian Benteke (Daily Telegraph).

Crystal Palace vil betale 15 millioner pund for Khouma Babacar fra Fiorentina (The Guardian).

Swansea skal være villig til å betale 25 millioner kroner for Atlético Madrids Kevin Gameiro (The Sun).

PSG ønsker Chelseas midtbaneterrier N'Golo Kanté (The Sun).

Newcastle vil ha Crystal Palace-spiller Pape Souare på lån (The Sun).

Tottenham ønsker Stevenage-unggutten Ben Wilmot (Daily Mirror).

Watford, Crystal Palace og Stoke vil ha Galatasaray-spiller Badou Ndiaye (Daily Mirror).

Bournemouth er i ferd med å låne Chelsea-unggutten Charly Musonda (Daily Record).

Watford ønsker å låne Sunderlands Didier Ndong (Sky Sports).

Southampton og Inter vil ha Liverpools Daniel Sturridge (Sky Sports).

Arsenals Mathieu Debuchy kan være på vei til Saint-Etienne (Telefoot).