Manchester-kaos i Kuala Lumpur

Det ble kaos da Manchester United-spillerne landet i Kuala Lumpur i går. Hysteriske Man U-fans presset seg frem for å ta på heltene. Politiet som skulle beskytte spillerne, var opptatt med å få autografer.

Engelske aviser skriver i dag at det hersket fullstendig kaos da de verdenskjente fotballspillerne landet i Kuala Lumpur i Malaysia i går. Flere av spillerne skal ha blitt vettskremte i tumultene som oppsto.

Hysteriske fans presset seg fremover for å få et glimt av heltene. Flere ganger tok de tak i yndlingsspillerne sine. Politimennene som skulle eskortere stjernene, var opptatt med å skaffe seg autografer, og flere av dem forlot spillerne i den kokende menneskemengden når de hadde fått nok stjerneunderskrifter.

Fabien Barthez fikk jakka si revet av. David Beckham hadde med seg egne vakter, ifølge The Sun, men ble likevel revet tak i. Enkelte fans slo etter ham i et forsøk på å ta på stjernen. Manager Alex Ferguson var tydelig sint, og mange av spillerne reagerte sterkt på nærkontakten med hysteriske fans.

I morgen spiller United mot et utvalgt malaysisk lag. De skal videre til Singapore og Bangkok, og det er ventet at sikkerhetstiltakene vil være strengere enn i Kuala Lumpur.

(Dagbladet.no)

FIKK GJENNOMGÅ 1: Becks er elsket av fansen, men kjærligheten var i ferd med å bli farlig på fredag. Beckham hadde med seg to private sikkerhetsvakter, men kastet likevel nervøse blikk rundt seg etter hvert som fansen ble mer og mer nærgående.
FIKK GJENNOMGÅ 2: Ryan Giggs måtte kjempe seg frem gjennom mengden selv. Politiet var det lite hjelp i - de var opptatt med å få autografer.
FIKK GJENNOMGÅ 3: Roy Keane ble fullstendig omringet av hysteriske tilhengere.
FIKK GJENNOMGÅ 4: Ole Gunnar Solskjær innrømmet overfor engelsk presse at velkomsten i Malaysia var «skremmende og overveldende».