Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester møter Liverpool

Ingen bomber i dagens kamper i FA-cupen. Liverpool og Manchester vant hver sin kamp og trakk hverandre til neste cup-runde.

Manchester slo et Middelsbrough som i dag virkelig levde opp til første delen av navnet sitt. Andy Cole ga Manchester nesten ledelsen i 1 minutt, men det ble ikke mål, og slik forble det ut 1. omgang.

Middelsbrough spilte defensivt, og det nærmeste de kom en scoring i 1. omgang var et nesten-selvmål i 11. minutt. Ronny Johnsen var syk og Ole Gunnar Solskjær startet på benken.

Etter pause tok kampen seg opp. Første scoring gikk til 'Boro da Townsend i 50. minutt sendte ballen rett forbi Smeichel etter et innlegg fra Deane. Men derfra og ut var kampen Manchester sin. Andy Gibbs scoret i 67. minutt målet han ikke fikk i 1. omgang etter en meget god pasning fra Giggs.

15 minutter seinere sendte Irving en straffe kaldt og rolig i venstre hjørne. Og et par minutter på overtid scorer Irving nok en gang, etter godt samspill med Solskjær, som kom inn fra benken etter Cole sin scoring. Dermed endte kampen 3 - 1.

Vellykket debut for Owens

Det var Liverpool som hersket på Vale Park i dag.

Hjemmelaget Port Vale har flere ganger tidligere vært en plagsom motstander

for Premier League-lag i FA-cupen, men ikke i dag.

Etter å ha blitt felt innenfor 16-meteren ble det straffe på Owen, som dermed fikk mål i sin første FA-kamp. Neste mål kom allerede 4 minutter etterpå da Ince headet inn et kort innlegg fra Phil Babb. Dermed sto det 0 - 2 ved pause.

Og ikke overraskende ble det tap for hjemmelaget. I 90. minutt scoret Fowler etter et godt innlegg fra Owens. Dermed sto det 0 - 3 og Liverpool slapp å dele skjebne med de 3 Premier League-lagene som i går spilte uavgjort og må ta omkamp.

Så 22.-23. januar blir det Manchester mot Liverpool. Sheffield Wednesday slo Norwich 4 - 1 og møter Stockport. Petter Rudi scoret Sheffields tredje mål 5 minutter før pause.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling