Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester og Arsenal leder

Manchester United har grepet om gullet med 1-0 ledelse over Liverpool på Anfield Road. Arsenal holder følge og leder 2-1 over Tottenham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dwight York sendte United til en foreløpig liga-ledelse i det 22. minutt, etter et nydelig innlegg fra David Beckham. York vant duellen om ballen og headet i mål.

På White Hart Lane i London kjemper rivalen Arsenal mot Tottenham. 1-0 målet kom etter 17 minutter da midtbanespilleren Emmanuel Petit scoret. Spissen Nicolas Anelka kvitterte for det andre målet etter nok en usøkt pasning fra Dennis Bergkamp. Mot slutten av omgangen sendte Darren Anderton Tottenham inn i kampen igjen. Ved pause står det 2-1 til bortelaget.

Chelsea har ikke klart å gjøre jobben så langt i kveld, etter 45 minutter er stillingen 0-0 mot Leeds. Innspurten i Premier League er sparket i gang. Akkurat nå kjemper Manchester United , Chelsea og Arsenal om ligagullet. Arsenal troner på ligatoppen med 72 poeng før kveldens kamp, men Manchester er hakk i hæl med 71 poeng og en mindre spilt kamp. Chelsea henger på med 68 poeng.

I den fjerde Premier League kampen står det 1-1 mellom Leicester og Derby.

Dagbladet: på nettet følger kampen.