Manchester U etterforsker Liverpool

Mistanke om ureint spill.

(Dagbladet.no): Manchester United er ikke ferdig med Gabriel Heinze-saken, selv om United fikk stoppet venstrebackens overgang til Liverpool.

I dag går United-sjef Alex Ferguson kraftig ut mot rivalene. Sir Alex avslører at klubben nå etterforsker Liverpools rolle i Heinze-striden, melder Uniteds hjemmeside.

Skal ikke få slippe unna

- Vi ser på hvilken rolle Liverpool spilte opp i det hele. Vi lar ikke Liverpool slippe unna. Det er hva vi etterforsker, sier skotten.

Ifølge nyhetsbyrået PA ble Ferguson spurt om de mistenker Liverpool for å ha gått ulovlig bak ryggen på United, i forsøket på å hente Heinze til Anfield.

- Vi får se hva som kommer ut av det. David Gill (United-direktør) jobber med det for øyeblikket. Vi skal komme til bånns i det, sier Ferguson.

Liverpool virket usedvanlig selvsikre før Premier Leagues panel avgjorde framtida til argentineren, som i går i stedet ble solgt til Real Madrid. Liverpool-manager Rafa Benitez uttalte til og med at han var helt sikker på at Heinze var på vei.

Frekk Benitez?

MISTENKER LIVERPOOL FOR ULOVLIGHETER: Sir Alex Ferguson (t.h) er svært misfornøyd med Liverpool og manager Rafa Benitez i Heinze-saken. United lover at rivalene ikke skal få slippe unna. Foto: Scanpix/Ap
MISTENKER LIVERPOOL FOR ULOVLIGHETER: Sir Alex Ferguson (t.h) er svært misfornøyd med Liverpool og manager Rafa Benitez i Heinze-saken. United lover at rivalene ikke skal få slippe unna. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Dette er skuffende greier, sier Ferguson.

- Liverpool hadde aldri en sjanse til å vinne saken. Rafa har helt klart ikke lest Premier League-reglene. Dette er bare frekt.

Ferguson er også kritisk til Benitez\' sinne mot Premier League, Liverpool-sjefen mener laget hans alltid får tidlige bortekamper etter landskamper.

- Han snakker om terminlista? Han skulle sett våre kamper i løpet av de to, tre siste sesongene.

Manchester U etterforsker Liverpool
STRIDENS KJERNE: Gabriel Heinze fikk klubbskiftet sitt, men endte opp i Real Madrid i stedet for Liverpool.