Manchester U etterforsker Liverpool

Mistanke om ureint spill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester United er ikke ferdig med Gabriel Heinze-saken, selv om United fikk stoppet venstrebackens overgang til Liverpool.

I dag går United-sjef Alex Ferguson kraftig ut mot rivalene. Sir Alex avslører at klubben nå etterforsker Liverpools rolle i Heinze-striden, melder Uniteds hjemmeside.

Skal ikke få slippe unna

- Vi ser på hvilken rolle Liverpool spilte opp i det hele. Vi lar ikke Liverpool slippe unna. Det er hva vi etterforsker, sier skotten.

Ifølge nyhetsbyrået PA ble Ferguson spurt om de mistenker Liverpool for å ha gått ulovlig bak ryggen på United, i forsøket på å hente Heinze til Anfield.

- Vi får se hva som kommer ut av det. David Gill (United-direktør) jobber med det for øyeblikket. Vi skal komme til bånns i det, sier Ferguson.

Liverpool virket usedvanlig selvsikre før Premier Leagues panel avgjorde framtida til argentineren, som i går i stedet ble solgt til Real Madrid. Liverpool-manager Rafa Benitez uttalte til og med at han var helt sikker på at Heinze var på vei.

Frekk Benitez?

- Dette er skuffende greier, sier Ferguson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer