Manchester United avfeier Sohails «drømmejobb» som bløff

Hevdet han var trener i klubben.

 TRENER-TALENT:   Solhail Rehman ledet et bedriftslag og jobber knallhardt med å komme seg opp og fram i managerkarrieren. Foto: NTB Scanpix
TRENER-TALENT: Solhail Rehman ledet et bedriftslag og jobber knallhardt med å komme seg opp og fram i managerkarrieren. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I sommer kom det en oppsiktsvekkende nyhet.

Britiske aviser avslørte at Sohail Rehman (22) hadde blitt trener for Manchester United. Rehman sitter i rullestol og er født med spinal muskel-atrofi - muskelsvinn i ryggen.

22-åringen ble hyllet og snakket villig til britiske medier om «sin nye jobb». 

- Moyes ble såpass imponert at han ville jeg skulle bli en del av trenerteamet, sa Rehman da.

Bløff Nå er saken avslørt som en bløff.

Den rosenrøde og rørende saken var for god til å være sann.

Sohail Rehman har aldri blitt engasjert eller ansatt av noen Manchester United-eide selskaper, inkludert Manchester United Foundation og Manchester Soccer Schools, sier en talsmann nå, ifølge Daily Mail.

22-åringen var på Old Trafford og treningsanlegget Carringotn da klubben arrangerte en «Dream Day».  Beviset på jobben var et brev fra Sir Alex Ferguson som kom med oppmuntrende ord til unggutten.

- Sohail overvar en trening som deltaker på en såkalt "Dream Day", som klubben jevnlig arrangerer for unge, ugunstig stilte mennesker, sier talsmannen.

Gir ikke opp Men Sohail er fortsatt en engasjert trener, og gir ikke opp drømmen om å lede et stort lag.

Han leder et bedriftslag og tar nye kurs gjennom det engelske fotballforbundet.

- Jeg bryr meg ikke om hva folk sier om meg, men veit at jeg må jobbe ekstra hardt for å vinne tilliten. Folk sier: «Han sitter i en rullestol» eller «Han kan ikke gjøre enkelte øvelser», men det påvirker meg ikke, sier han til BBC.

Tidlig i oktober ble han også invitert til å overvåke en samling med det engelske landslaget.