Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester United bekrefter at Juan Mata er klar for klubben

For rekordsum.

 MANGLER SIGNATUREN:  Bare detaljer gjenstår før Juan Mata bytter ut blått med rødt. Foto: Andrew Winning / REUTERS / NTB Scanpix
MANGLER SIGNATUREN: Bare detaljer gjenstår før Juan Mata bytter ut blått med rødt. Foto: Andrew Winning / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er vel ikke dagens største bombe, men vi prøver oss likevel: Juan Mata er nå klar for Manchester United.

Det bekrefter Manchester United på sin offisielle hjemmeside.

Rekord - Manchester United er fornøyd med å kunngjøre at klubben er kommet til enighet med Chelsea om overgangen til Juan Mata for en ny rekordsum, skriver United på sitt nettsted. Budet som Chelsea har akseptert skal ligge på ca 37 millioner pund.

Det eneste som nå mangler er den medisinske testen og at Mata godtar kontraktbetingelsene.  Så noen detaljer gjenstår. Men når klubben selv rykker ut på sin hjemmeside, kan United-fansen begynne å glede seg.

Det er fortsatt litt håp for alle som håper at overgangen faller gjennom. En av dem er Arsene Wenger, som mener det er urettferdighet at Chelsea selger til en rival.

Det skal mye til at Wenger får ønske sitt oppfylt.

Bekreftet Tidligere i dag gikk José Mourinho ut og bekreftet at spanjolen var klar for Manchester United.

- Ting går i en god retning. Vi lot Juan reise opp for å gjennomføre medisinsk sjekk, og alt går i den rette retningen. Jeg tror ting vil gå i orden snart, sier portugiseren, ifølge BBC.

- Dette er en fantastisk mulighet for ham. En annen storklubb ønsker ham i landet han ønsker å være i, og kommer med det rette budet. Mange klubber mener man ikke skal selge til rivaler, men vi er annerledes, sier José Mourinho.

Nå har altså rivalen i Manchester fulgt etter og bekreftet overgangen.

Hele Norges coronakart