Manchester United bekrefter Varela-kjøp

Dette er Moyes første signering.

NYSIGNERING: Guillermo Varela (t.v.) ble i dag klar for Manchester United. Han blir med det David Moyes første kjøp for de røde fra Old Trafford. Foto:AP Photo/Walter Moreno
NYSIGNERING: Guillermo Varela (t.v.) ble i dag klar for Manchester United. Han blir med det David Moyes første kjøp for de røde fra Old Trafford. Foto:AP Photo/Walter MorenoVis mer

(Dagbladet): De siste dagene har det gått mange rykter om at Manchester United skal ha sikret seg den 20 år gamle forsvarsspilleren Guillermo Varela fra Uruguay, og nå bekrefter klubben overgangen på sine egne hjemmesider.

Varela blir med det David Moyes første kjøp som manager for Manchester United.

20-åringen har kun én kamp for A-laget til gamleklubben Peñarol, men er allerede fast på Uruguays U20-lag hvor han har notert seg for ni opptredner.

Varela skal ha gjennomgått en prøveperiode på klubbens treningsanlegg Carrington denne uken, og i et intervju med en uruguayansk radio har han uttrykt glede over å være på plass i Manchester.

- Jeg har trent med førstelaget og er meget glad for at Peñarol ga meg muligheten til å dra hit. Spesielt Chicharito hjalp meg veldig, sa han til Tirando Paredes.

Neste stopp for Varela er Tyrkia hvor han skal spille U20-VM for sitt Uruguay hvor hans nye lagkamerater Angelo Henriquez (Chile), Sam Johnstone, Tom Thorpe and Larnell Cole også er på plass.