Manchester United: Best i Europa

Ole Gunnar Solskjær skjøt United til topps i Europa da han på overtid scoret 2-1 målet i Champions League-finalen mot Bayern München. Nå kan United gå til topps i verden.

United-mannskapet har ikke virket like overbevisende i år som de har vært de foregående sesongene. På keeper-plassen har det vært vanskelig å erstatte kjempen Peter Schmeichel, og i angrep mangler laget mye av rytmen som bidro til suksessen forrige sesong. Men allikevel. United mønster et lag som kan nå helt til topps i VM.

Med stjerner som Roy Keane, Ryan Giggs, David Beckham, Dwight Yorke og vår egen Ole Gunnar Solskjær er United en av favorittene til VM-tittelen.

United spiller sine kamper i Rio de Janeiro og fryktet på forhånd at den ekstreme varmen kunne bli en tøff motstander. I dagene før mesterskapet var det en del regn i Rio-området noe som garantert United setter pris på.

Sentrale spillere:

David Beckham: Kjent for sine frisparkmål og perfekte innlegg. Viktig spiller som kan svinge litt i prestasjonene. Vil garantert skape engstelse hos motstandernes keepere når United får frispark på skuddhold.

Roy Keane: Midtbanekrigeren som aldri gir seg. Tøff i duellene. Scorer i tillegg ofte mål i viktige kamper.

Ryan Giggs: En konstant trussel med sin hurtighet og gode teknikk. Kan som Beckham varriere en del i prestasjonene, men på sitt beste er Giggs blant verdens beste kantspillere.

Ole Gunnar Solskjær: Viktig målscorer som kan være anonym i store deler av kampen før han plutselig dukker opp fra det uventede og avgjør kamper.