Manchester United ble utspilt på Allianz Arena

Bayern München klare for semifinale.

(Dagbladet): Bayern München - Manchester United 3-1 (4-2 sammenlagt).

Etter 1-1 på Old Trafford mellom Manchester United og Bayern München i den første kvartfinalen møttes de to lagene til den andre og avgjørende kvartfinalen på Allianz Arena i kveld.

 Pep Guardiola hadde før kampen uttalt at det var forventet at Bayern München tok seg videre til semifinalen.

- Hvis ikke er det en tabbe av manageren, sa han.

Og Arjen Robben var godt fornøyd etter at Bayern tok seg videre.

- Jeg liker disse kampene, det er de vi trener for. Vi må vise hva vi kan, sier han til Viasat4.

Han var likevel ikke fornøyd med alt Bayern gjorde på banen.

- Vi visste at vi måtte dominere, trille ballen raskt, og være offensive. Jeg synes vi klarte oss greit i første omgang, men begynnelsen av andreomgangen var katastrofe, vi fulgte ikke med, og vi ble straffet, sier han, og viser til Evras scoring.

Men bare 70 sekunder senere scoret Bayern.

- Vi klarte å snu det. De får selvtillit av målet, og de jublet som om de vant kampen. Men vi har folk i laget som klarte å snu det, sier Robben.

- Det var en veldig intens kamp. Heldigvis klarte vi å utligne rett etter at United tok ledelsen. Vi måtte være tålmodige, men vi fortjente å gå videre, sa Thomas Müller.

Moyes sa etter kampen at han ikke synes Manchester United gjorde så mye feil.

- Spillerne gjorde ikke så mye galt i kveld. De spilte veldig bra, men det var noen små feil som til slutt felte oss, sier han.

Men det er likevel én ting han kritiserer.

- Som skolegutt blir du lært at du ikke skal slippe inn et mål rett etter scoring.

Bayern friskest Og det var Bayern München som startet friskest på Allianz Arena i kveld, men etter drøye 16 minutter fikk Manchester United en god mulighet, og ballen gikk i mål, men det blir blåst av for soleklar offside på Valencia.

Da førsteomgangen ble blåst av var det etter 45 rolige minutter uten de største sjansene. Det var Bayern München som trillet mest ball, mens Manchester United for det meste lå lavt og ventet på kontringer.

Etter pause startet begge lagene rolig, men etter 58 minutter var det Manchester United som gikk opp i ledelse, da Valencia dro seg forbi på kanten, og leverte et flott innlegg til Evra, som banket ballen i mål bak en sjanseløs Neuer.

1-2-3 Men Evra glemte å riste fra seg gledesrusen, for under minuttet senere glapp han sin markering, og Mario Mandzukic scorer for Bayern München.

10 minutter senere doblet Thomas Müller ledelsen for Bayern München, og etter 76 minutter var det Arjen Robben som kom seg forbi, fyret av et skudd som gikk via Vidic og i mål bak David de Gea.

Med 3-1-seier på Allianz Arena, og 4-2 sammenlagt er Bayern München klare for semifinale sammen med Real Madrid, Chelsea og Atletico Madrid.

• Semifinalene trekkes fredag klokken 12.00