Haaland foran de Ligt i Golden Boy-kåring

- Manchester United endrer Haaland-planen

Normalt troverdige The Times erfarer at Manchester United endrer klubbens opprinnelige plan om å hente Erling Braut Haaland til sommeren. De vil ha nordmannen allerede i januar.

FULGTE FRA TRIBUNEN: Erling Braut Haaland sammen med søsteren Gabrielle Braut Haaland under Norges kamp mot Spania på Ullevaal. Kampen endte 1-1. Foto: Bjørn Langsem
FULGTE FRA TRIBUNEN: Erling Braut Haaland sammen med søsteren Gabrielle Braut Haaland under Norges kamp mot Spania på Ullevaal. Kampen endte 1-1. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Følg Genk - Red Bull Salzburg i kveld kl. 21.00

Erling Braut Haaland - som i dag slo Juventus-stjerna Matthijs de Ligt og ble nr. 4 i Golden Boy-kåringen - har sammen med pappa Alfie Haaland gjort forbilledlige valg så langt i 19-åringens unge kometkarriere.

Å gå gradene med Ole Gunnar Solskjær som mentor i Molde via mellomsteget i Red Bull Salzburg - hvor Haaland får blomstre under Jesse Marsch vinger - har vist seg å være en ideell reise så langt for rogalendingen.

- Denne klubben er et fantastisk sted for unge spillere å utvikle seg. Det er også en stille og fredelig by. Det er en liga hvor spillerne kan gjøre feil, men likevel blomstre, bli suksessfulle og ta steget videre til en større klubb i en større liga, sier Salzburgs manager til CNN.

I utgangspunktet har Team Haaland, slik Dagbladet forstår det, sett på det som det mest fornuftige å vente med å bytte klubb og ta det neste steget til sommeren.

Å bytte klubb i januar, er ofte en krevende oppgave, når man skal gå rett inn på et nytt lag med nye lagkamerater uten en felles sesongoppkjøring. Det fikk blant annet Martin Ødegaard erfare da han først ankom Nederland. Det hjalp å få en hel sesongoppkjøring med spillerne han skulle fungere med, noe nordmannen seinere påpekte var en stor fordel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer