Sommerens første United-kjøp

Manchester United enig om overgang for Fred

Også Arsenal har vært på handletur.

KLAR: Brasilianske Fred er klar for Manchester United. Foto: NTB / Scanpix
KLAR: Brasilianske Fred er klar for Manchester United. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det bekreftet Manchester United på sitt nettsted tirsdag. Klubben la samtidig til at en ny pressemelding om signeringen vil komme når tiden er inne.

25-åringen, som er tatt ut i den brasilianske VM-troppen, vil ifølge britiske medier koste Manchester United rundt 575 millioner kroner.

Midtbanespilleren er i Brasils VM-tropp og spilte de siste ni minuttene i søndagens landskamp mot Kroatia. Brasil vant 2-0.

Fred har siden 2013 spilt for den ukrainske klubben Sjakhtar Donetsk.

Arsenal-signering

Stephan Lichtsteiner er klar for Arsenal. Foto: Fototricarico/IPA/REX/Shutterstock (9686240b)
Stephan Lichtsteiner er klar for Arsenal. Foto: Fototricarico/IPA/REX/Shutterstock (9686240b) Vis mer

Arsenals nye hovedtrener Unai Emery har gjort sin første signering. Tirsdag ble Stephan Lichtsteiner hentet fra Serie A-klubben Juventus.

34-åringen kommer gratis fra Juventus, der han har vært siden 2011. Han har vunnet det italienske ligaen samtlige år han har vært i klubben.

Sveitseren har over 250 kamper for de italienske mestrene og 12 mål på samvittigheten. I tillegg har han 99 landskamper for Sveits, og er med i den sveitsiske VM-troppen.

– Stephan bringer inn en enorm rutine og lederskap i laget. Han er en kvalitetsspiller, som er positiv og en veldig god innstilling. Han vil forsterke oss både på og utenfor banen, sier Emery.

På Arsenals nettsider opplyses det at Lichtsteiner er tildelt draktnummer 12.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer