Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Victor Lindelöf til Manchester United

Manchester United enige om Lindelöf. Nå advarer lagkamerat den svindyre svensken

- Du har øynene på deg, sier Sebastian Larsson om Victor Lindelöfs trolige overgang til Premier League.

NY MANCHESTER UNITED-FORSVARER: Victor Lindelöf. Foto: AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND/NTB Scanpix
NY MANCHESTER UNITED-FORSVARER: Victor Lindelöf. Foto: AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For to dager siden kom meldingen om at Zlatan Ibrahimovic forlater Manchester United. Nå er fotballklubben svært nær i å hente en ny svensk fotballspiller.

Klubben skriver på sine hjemmesider at de er enige med Benfica om Victor Lindelöf (22).

Overgangssummen skal, ifølge Expressen, være på rundt 342 millioner kroner, og midstopperkjempen gratuleres av landslagskollega Sebastian Larsson.

Sunderland-spilleren understreker imidlertid at Premier League er tøft.

- Det kan være et utilgivende miljø for unge forsvarere. Du har øynene på deg, sier Larsson til Expressen, og legger vekt på at interessen er stor rundt Manchester United.

Tror på Lindelöf

På spørsmål om det er stor tålmodighet for svenske spillere i engelsk toppfotball, svarer den rutinerte kantspilleren nei.

Samtidig framhever han Lindelöf som et stort talent.

- Når man tar inn en ung spiller som Victor, bør man ha en plan som strekker seg lenger fram enn nærmeste halvår. Jeg tror at han kommer til å gjøre det bra, og få muligheten til å gjøre det bra, sier Sebastian Larsson om landslagskollegaen.

Møter Norge

For Lindelöf gjenstår det nå bare personlige betingelser og en medisinsk test før han kan kalle seg en Manchester United-spiller. Han er også en av de største profilene på Sverige-laget som møter Norge på Ullevaal tirsdag.

Foran kampen har Lars Lagerbäck, Norges landslagstrener, varslet flere endringer. Dette på tross av 1-1-resultatet hjemme mot Tsjekkia lørdag.

- Jeg håper jeg kommer til å matche et sterkt lag. Det er en ganske jevn tropp dette, men vi har bare to dager (til å restituere). Og vi ønsker samtidig å se en del (flere) spillere i aksjon. Vi kommer til å gjøre en del endringer. Hvor mange, gjenstår å se, sa Lagerbäck tidligere i dag, ifølge NTB.

Hele Norges coronakart