Premier League

Manchester United er kvitt «spøkelset» som har plaget dem i 106 dager

Klatret forbi Arsenal på tabellen etter ny seier.

0-1: Marouane Fellaini stanger ballen opp i nettveggen bak Valdes. Foto: NTB Scanpix
0-1: Marouane Fellaini stanger ballen opp i nettveggen bak Valdes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Middlesbrough - Manchester United 1-3 (0-1)

(Dagbladet): Manchester United er inne i en knallhard periode. De røde djevlene har hatt et tøft kampprogram med fire kamper de siste ti dagene. Det har ført til avansement i Europa League, exit i FA-cup, og tre poeng i Premier League etter seieren mot Middlesbrough i dag.

Klatret

Og de tre poengene gjør at et «spøkelse» som har plaget laget siden 3. desember 2016, nærmere bestemt 106 dager, ble luket bort fra garderoben. Det skriver The Mirror.

Mourinhos menn har ligget på sjetteplass i Premier League konstant siden den datoen. Det er for eksempel lenger enn Chelsea har ledet Premier League i år.

Med dagens tre poeng klatret United forbi Arsenal og tar over femteplassen på tabellen, og den plassen kan ingen ta fra dem denne runden.

Sluttdrama

Fellaini stanget bortelaget i ledelsen etter at den brasilianske backen Fabio viste alt annet enn fab(io)ulous forsvarsspill. Han lot den høyreiste belgieren snike seg fri og stange inn ballen fra kloss hold.

Fab(io)ulous (ok, det er nok nå) var derimot Jesse Lingards langskudd da han doblet Uniteds ledelse.

1-2: Rudy Gestede var iskald da han fikk muligheten fra kloss hold. Foto: NTB Scanpix
1-2: Rudy Gestede var iskald da han fikk muligheten fra kloss hold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ut av nesten ingenting stormet han inn mot Middlesbroughs 16-meter og dunket ballen i krysset.

Det så an til å bli en enkel seier, men 12 minutter for slutt gjorde Rudy Gestede sluttminuttene spennende. Spissen lusket inne i boksen, og etter en rekke dueller landet ballen i beina hans fem meter foran David de Gea. Gestede takket, bukket og lurte inn reduseringen.

Middlesbrough leverte en liten sluttspurt, og Negredo var blant annet nærme å putte sin sjuende for sesongen, men i stedet var det United som punkterte kampen på overtid da Valdes klønet det til i eget forsvar. Keeperen falt da han skulle banke ballen ut, og dermed kunne United-backen trille ballen inn i et tomt bur.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer