Manchester United-fansen fridde til Ronaldo under kveldens kamp

Fløy over stadion med «Kom hjem Ronaldo»-banner.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo scoret ett mål da Real Madrid i kveld vant 2-0 over Villarreal.

Et kvarter ut i kampen kunne de oppmøtte tilskuerne se et fly som sirkulerte over Estadio El Madrigal, med et banner bak seg, hvor det sto: «Kom hjem Ronaldo», signert med United Reel, en supporterklubb med medlemmer i hele verden.

Vil hente Ronaldo tilbake Manchester Uniteds supporterklubb United Reel skriver på Twitter at de har satt i gang en internasjonal kampanje for å hente Cristiano Ronaldo hjem til Old Trafford.

De skriver at medlemmer i supporterklubben fra hele verdens har donert penger så de kunne leie flyet som i kveld fløy over stadion.

- United Reel har aktive supportere på alle kontinentene i verden og vi står alle sammen om vår kjærlighet til Crtistiano, både som fotballspiller og som person. Vi står sammen om dette, og vi stopper ikke før vi har hentet Ronaldo hjem, skriver de.

- Realistisk overgang Engelske medier har den sista tida skrevet at Ronaldo kan forlate Real Madrid og spansk fotball allerede neste sommer, og Manchester United-manager Lous van Gaal sier heller ikke nei takk til 29-åringen.

Nederlenderen tror også overgangen er realistisk.

- Det er mulig, sa Van Gaal på pressekonferansen før helgen.

- Koster 600 millioner Ifølge The Telegraph skal overgangssummen ligge på hele 600 millioner kroner, og portugiseren skal visstnok kreve 3,8 millioner kroner i ukelønn.

- Hvis man kan få Ronaldo få 60 millioner pund, er det bare bla opp. Du trenger ikke tenke lønn i tillegg, sa Dag Langerød, United.no-redaktør, til Dagbladet før helga.