ETTERTRAKTED: Valencia-spiller Nicolas Otamendi er ønsket av Real Madrid og Manchester United. Foto: EPA/Kai Foersterling/NTB Scanpix
ETTERTRAKTED: Valencia-spiller Nicolas Otamendi er ønsket av Real Madrid og Manchester United. Foto: EPA/Kai Foersterling/NTB ScanpixVis mer

- Manchester United får kamp fra Real Madrid om stjernestopper

Ryktebørsen.

(Dagbladet): Det er bare noen uker siden Premier League-sesongen ble avsluttet, men likevel er det mange som teller dagene til ligaen starter opp igjen 8. august.

I dag kommer terminlista med hele kampoppsettet for neste sesong, noe som sannsynligvis ikke vil gjøre ventetiden kortere.

Det er ventet at vi står foran en sommer med flere store overganger, men foreløpig lar de store navnene vente på seg.

Chelsea og José Mourinho ser iallfall ut til å miste Petr Cech. Sisteskansen har nok fortsatt noen gode sesonger igjen på toppnivå, og Thibaut Courtois er ingen enkel keeper å danke ut i startelleveren. London-rival Arsenal har lenge ønsket seg Cech, men skal ifølge The Mirror ha avslått å sende Alex Oxlade-Chamberlain i retur.

Mourinho skal også ha erstatteren til Cech klar. Det handler ifølge The Telegraph om Stoke-keeper Asmin Begovic. Bosnieren må nok finne seg i en plass på benken, men får nok en god lønn som plaster på såret.

Samtidig ser det ut som at en annen stjernekeeper er på vei bort fra Premier League. Det handler om Manchester Uniteds David de Gea. Manchester Evening News melder at spanjolen ønsker forsikringer om at han blir førstevalget i Real Madrid, samtidig som Iker Casillas har planer om å kjempe for plassen sin.

Liverpool har allerede sikret seg underskriften til angriperen Danny Ings. Nå skal de røde også være interessert i QPR-spiss Charlie Austin. Ifølge Daily Express vil klubben måtte betale 15 millioner pund for engelskmannens tjenester, og klubber som Newcastle og Chelsea er også interessert.

Den tidligere Liverpool-spilleren Ryan Babel kan forøvrig være på vei til Swansea. Det er tabloide The Sun som melder dette.

Paul Pogba er et brennhet navn på overgangsmarkedet denne sommeren. Manchester City, Real Madrid, Barcelona og PSG sikler alle etter underskriften til franskmannen skal vi tro The Mirror. Prisen skal ligge på rundt 60 millioner pund.

Samme avis hevder at Manchester City-spiss Edin Dzeko har takket nei til en overgang til Liverpool. Han skal være en del av forslaget om en byttehandel med Raheem Sterling.

I mellomtiden ser Manchester United på mulighetene for å hente Monacos høyreback Fabinho, ifølge franske L'Equipe.

Samtidig kan Louis van Gaal få kamp om underskriften til Nicolas Otamendi at Real Madrid, skriver Daily Star.