Manchester United forsøkte å kapre Gareth Bale fra Real Madrid

Det var bare ett problem...

 TAKKET NEI:  Gareth Bale var ikke interessert i en overgang til Manchester United. Det  var Real Madrid eller ingenting. Foto: Heino Kalis / REUTERS / NTB Scanpix
TAKKET NEI: Gareth Bale var ikke interessert i en overgang til Manchester United. Det var Real Madrid eller ingenting. Foto: Heino Kalis / REUTERS / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Etter måneder med spekulasjoner og forhandlinger signerte Gareth Bale for Real Madrid like før overgangsvinduet stengte. 800-millionersmannen ble tidenes dyreste fotballspiller.

Men han kunne ha blitt langt dyrere.

Interessert Manchester United la inn et bud på 120 millioner pund på lynvingen, hevder The Sun. Tabloidavisa mener å vite at David Moyes var klar til å tilby waliseren en megakontrakt med store bonuser om han signerte for de røde djevlene.

- Vi fikk vite at United hadde lagt inn et bud på ham, og vi la også inn et bud, sier Perez ifølge The Sun.

Uniteds bud var langt høyere enn det budet Real Madrid hadde lagt på bordet. Derfor var det kanskje rart at Tottenhams pengeglade sjed David Levy ikke presset gjennom en overgang til rivalen.

Men der Levy var klar til å selge, ville ikke Bale gå til noen andre enn Real Madrid.

Han nektet å signere for Manchester United.

Billig I går hevdet Real Madrids president Florentino Perez at han slapp billig unna da han hentet Bale.

- Bale kom billig, sier Pérez til Cadena Ser.

Og hvis United var villige til å betale over en milliard for spilleren, har han sitt på det tørre.

- Det ligger i Reals filosofi å kjøpe de beste spillerne der ute. Bale var den beste spilleren som var tilgjengelig på overgangsmarkedet i sommer. Vi hadde fulgt ham i to år, sier Pérez til radiokanalen.