- Manchester United har ikke presset på seg

Mancini mener fortsatt at gullkampen ikke er i Citys hender.

MENER AT UNITED SANNSYNLIGVIS VINNER: Roberto Mancini mener at gullkampen ikke er i deres hender til tross for at de vil lede serien med seier i derbyet. Foto: IAN KINGTON/AFP/NTB scanpix
MENER AT UNITED SANNSYNLIGVIS VINNER: Roberto Mancini mener at gullkampen ikke er i deres hender til tross for at de vil lede serien med seier i derbyet. Foto: IAN KINGTON/AFP/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United hadde initiativet i gullkampen da det gjensto 20 minutter av gårsdagens fantastiske oppgjør på Old Trafford. Noen minutter senere dukket imidlertid Steven Pienaar opp og satte inn 4-4 for gjestene fra Liverpool.

Manchester-rival City takket og bukket for den hjelpende hånden, og gjorde selv jobben mot Wolves. Men City-manager Roberto Mancini mener fortsatt at de røde djevlene er favoritter til å ta gull. Da han ble spurt om Manchester United ville bli mestere også i år, svarte italieneren:

- Sannsynligvis, og la til:

- Jeg syns ikke de har presset på seg, fordi de er vant til å være i denne posisjonen hvert år. Det er annerledes for oss ettersom dette er første gangen. For øyeblikket har vi ikke noe press på oss fordi folk forventer ikke at vi skal vinne, sier Mancini til The Guardian.

Dermed går han ikke tilbake på uttalelsene han kom med etter at United tapte for Wigan, da han påstod at gullkampen allerede var over. - Ikke i våre hender Manchester City har seks plussmål mer enn Manchester United, men ligger tre poeng bak sin rival. Dermed vil derbyet neste mandag sannsynligvis bli avgjørende for hvem som kan heve pokalen i mai. Likevel mener Mancini at det ikke er i Manchester City sine hender.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer