- Manchester United har lagt inn bud på Newcastle-spiller

Her er dagens ryktebørs.

TIL UNITED? Manchester United skal være interessert i Yohan Cabaye dersom de ikke klarer å få Cesc Fabregas til Old Trafford. Foto: REUTERS/David Moir/NTB Scanpix
TIL UNITED? Manchester United skal være interessert i Yohan Cabaye dersom de ikke klarer å få Cesc Fabregas til Old Trafford. Foto: REUTERS/David Moir/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Vi kan starte med Brendan Rodgers som i går uttalte etter treningskampen mot Indonesia XI at Luis Suarez blir med Liverpool til Australia under sesongoppkjøringen. Klubben står fortsatt på at angriperen ikke er til salgs.

Manchester United har ikke fått napp på noen av spillerne klubben ønsker denne sommeren, og nå skal klubben være interessert i Newcastle-spiller Yohan Cabaye. Prisen skal ligge på rundt 15 millioner pund, noe United også skal ha tilbudt.  Men den regjerende seriemester kan få kamp av de to franske rivalene Monaco og PSG.

Samtidig har ikke klubben gitt opp å hente Cesc Fabregas tilbake til England. I gå ble det meldt at klubben skal ha tilbudt 30 millioner pund for spanjolen, og David Moyes har også tilbudt å doble lønna til midtbanespilleren.

Rooney-saga Chelsea har fortsatt et håp om å hente Wayne Rooney til Stamford Bridge. London-klubben er i ferd med å øke sitt bud fra 20 til 25 millioner pund. The Telegraph melder på sin side at Chelsea skal øke budet til hele 40 millioner pund. David Moyes skal etter ryktene forsøke det han kan for å overbevise engelskmannen til å bli, men foreløpig ser det ikke ut som han lykkes.

Arsenal har vist at de er villig til å bruke penger denne sommeren. Nå skal Arsene Wenger være interessert i Bayern-spiller Luiz Gustavo. Champions League-vinneren vil koste klubben rundt 15 millioner pund, og rapportene sier at Bayern er villig til å lytte til bud.

Cristiano Ronaldo tilbake til Manchester United får selv den mest hardbarkede United-supporteren til å få tårer i øynene. Men Real Madrid-manager Carlo Ancelotti bedyrer at stjernespilleren ikke er til salgs, og han forventer at portugiseren blir på Santiago Bernabeu.

Ikke gitt opp Higuain Det har vært stille rundt Tottenham-spiller Gareth Bale den siste tiden, og det er ikke noe som tyder på at waliseren er på vei bort med det første. Spurs skal likevel være interessert i å forsterke angrepet med Valencia-spiss Roberto Soldado. Spissen er ventet å koste rundt 18 millioner pund.

Arsenal har igjen kastet seg inn i kampen for å sikre seg Gonzalo Higuain. napoli er ikke villig til å gi 35 millioner pund som Real AMdrid ber om, og det vil Arsenal utnytte. Samtidig meldes det at José Mourinho har Gonzalo Higuian som en nødløsning om han ikke får napp på Rooney.

Kilder: Daily Mail, Sky Sports, BBC, The Mirror, The Telegraph, The Guardian, Sunday People