Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester United har startet kampen for å beholde Wayne Rooney

Skal tilby spissen drømmekontrakt.

 JUBELBRØL:  Wayne Rooney kan juble for nok en drømmekontrakt, om han velger å signere. Foto: Ian Kington / AFP / NTB Scanpix
JUBELBRØL: Wayne Rooney kan juble for nok en drømmekontrakt, om han velger å signere. Foto: Ian Kington / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter en sesong langt under pari, har David Moyes startet å bygge et lag for å redde skinnet.

I går ble Juan Mata bekreftet, og ryktene svirrer om at flere spillere er på vei inn, etter at Moyes ble observert på kamp i Tyskland i går.

Nå gjør klubben også et forsøk på å beholde stjernespissen Wayne Rooney.

Drømmekontrakt Flere engelske medier hevder i dag at United er villige til å strekke seg langt for å beholde Rooney. Scouseren skal få en ukelønn på 300 000 pund (nesten 3 millioner kroner) om han signerer kontrakten som varer til 2018, skriver Mirror.

I uka, ja.

I følge Telegraph har partene forhandlet i januar, og Rooney skal være interessert i å forlenge kontrakten med United, skriver avisa.

Chelsea-interesse Scouseren, som ønsker seg bort fra klubben hver gang kontrakten begynner å renne ut, var også på vei til Chelsea i fjor sommer. Jose Mourinho gjorde det klart at han var interessert, men overgangen falt gjennom.

Mange venter at portugiseren kommer til å gjøre et nytt forsøk på Rooney i sommer.

Men hvis han signerer en ny kontrakt, kan Mourinho glemme å få spissen.

Hele Norges coronakart