Annonsørinnhold

- Manchester United havner i trøbbel fra kamp én

Og Liverpool er overvurdert - igjen. Se Oddsprogrammet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

Oddsprogrammet returnerer med en Premier League-spesial, med to hete tips samt én storfavoritt du skal være svært forsiktig med å krysse av på kupongene denne helgen.

Endelig er Premier League i gang, og tittelracet synes mer åpent enn noensinne. Oddseksperten tror en av de heteste utfordrerne, tittelforsvarer Manchester United, kan gå på en smell allerede i første kampen.

Her er lørdagens spilleforslag:

10. West Ham - Cardiff H (1,92)
8. Swansea - Man. United H (3,85)

Kampene spilles enkeltvis, men om du absolutt ønsker å kombinere dem i en dobbel blir den totale oddsen 7,39. Spillestopp for West Ham-kampen er 15:55, mens det for Swansea-kampen er 18:25.

Husk at det er mange flere odds- og tippeanalyser på Dagbladets oddstipssider!

Styr unna!
I programmet trekkes også en av de overvurderte favorittlagene frem. Her gjelder det å styre unna, oddsen er altfor lav!

Bli web- og mobilspiller!
Norsk Tippings oddstilbud er større for deg som tipper på web, mobil eller nettbrett. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer