Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester United henter 35 år gammel målvakt: - En drøm

Blir tredjevalget.

KLAR FOR MANCHESTER UNITED: Stoke-keeper Lee Grant har signert for storklubben Manchester United. Her fra et oppgjør i 2016 mellom de to lagene. Foto: Reuters / Carl Recine
Livepic
KLAR FOR MANCHESTER UNITED: Stoke-keeper Lee Grant har signert for storklubben Manchester United. Her fra et oppgjør i 2016 mellom de to lagene. Foto: Reuters / Carl Recine Livepic Vis mer

Premier League-klubben Manchester United henter Stoke-keeper Lee Grant. Det melder klubben på sine egne nettsider.

Grant har signert en toårskontrakt med United, og blir tredjekeeper i klubben. Foran seg har han David De Gea og Sergio Romero, som begge har gjort det bra i Premier League-klubbens mål.

- Å spille for Manchester United har vært en drøm så lenge jeg kan huske. Dette var en mulighet jeg ikke kunne la passere, sier Grant til Manchester Uniteds nettsider.

Forrige sesong var Grant andrevalget i Stoke, bak Jack Butland. Sistnevnte sitter i kveld på benken for England mot Colombia i VM.

- Jeg vil sende en stor takk til alle mine nære som har støttet meg så langt i karrieren. Nå ser jeg fram til å møte mine nye lagkamerater og gi alt for klubben den kommende sesongen.

Tidligere har Grant spilt for Burnley og Derby. I 2016 fikk han sin Premier League-debut som 33-åring. Ved to anledninger samme sesong holdt han og Stoke laget til 1-1 mot Manchester United.