Manchester United henter keeper. Setter fart i de Gea-ryktene

- Sergio er en veldig talentfull keeper.

KLAR:  Sergio Romero.  Foto: NTB Scanpix
KLAR: Sergio Romero. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester United har hentet målvakten Sergio Romero. 28-åringen kommer gratis etter at kontrakten hans med Sampdoria gikk ut i sommer.

Den argentinske landslagskeeperen måtte finne seg i være reservekeeper bak Emiliano Viviano i Serie A forrige sesong. Romero har likevel fått kontrakt i tre år med den engelske toppklubben.

- Å spille for den største klubben i verden er en drøm som går i oppfyllelse for meg, sa Romero.

Burvokteren har tidligere hatt United-manager Louis van Gaal som sjef. Fra 2007 til 2009 var begge i nederlandske AZ Alkmaar.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Sergio er en veldig talentfull keeper. Han var ung i min tid i AZ og jeg er glad for at han kommer til Manchester United, sa van Gaal.

Signeringen setter fart på ryktene om at David de Gea kan melde overgang fra United til Real Madrid i løpet av sommeren. Også annenkeeper Víctor Valdés forlater trolig klubben etter å ha nektet å spille for reservelaget.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer