- Manchester United i hemmelige samtaler med Neymar

Dagens ryktebørs.

PÅ FLYTTEFOT? The Sun hevder at superstjernen Neymar er i samtaler med Manchester United om en overgang. Foto:  REUTERS/Albert Gea/NTB Scanpix
PÅ FLYTTEFOT? The Sun hevder at superstjernen Neymar er i samtaler med Manchester United om en overgang. Foto: REUTERS/Albert Gea/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester Uniteds styreformann Ed Woodward har måttet høste mye kritikk etter at nok en storfisk glapp for klubben da Pedro valgte London og Chelsea. Det vil fort snu dersom det The Sun skriver i dag stemmer, nemlig at superstjernen Neymar kan være på vei inn portene på Old Trafford.

Den tabloide avisa har markert saken med «world exclusive», og mener å vite at Manchester United og barca-spilleren har hemmelige samtaler i disse dager. Det gjenstår å se om de røde endelig klarer å hente et stort navn for overgangsvinduet stenger.

Samme avis hevder at Paul Pogba endelig er på vei til Chelsea for 69 millioner pund (rundt 900 millioner norske kroner). Hørt det før?

Det er litt over en snau uke igjen til Deadline Day, noe som betyr at ryktene virkelig har skutt fart de siste dagene. Liverpool skal ha forsøkt å hente Henrikh Mkhitaryan for noen sesonger siden, men måtte se spilleren dra til Borussia Dortmund. Nå melder The Independent at klubbene skal være enige om en overgang for midtbanespilleren.

Ifølge Daily Mirror ønsker Liverpool også å hente Real madrid-spiller Asier Illarramendi. Men midtbanespilleren skal ikke være interessert å dra fra den spanske hovedstaden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.