PÅ FLYTTEFOT? The Sun hevder at superstjernen Neymar er i samtaler med Manchester United om en overgang. Foto:  REUTERS/Albert Gea/NTB Scanpix
PÅ FLYTTEFOT? The Sun hevder at superstjernen Neymar er i samtaler med Manchester United om en overgang. Foto: REUTERS/Albert Gea/NTB ScanpixVis mer

- Manchester United i hemmelige samtaler med Neymar

Dagens ryktebørs.

(Dagbladet): Manchester Uniteds styreformann Ed Woodward har måttet høste mye kritikk etter at nok en storfisk glapp for klubben da Pedro valgte London og Chelsea. Det vil fort snu dersom det The Sun skriver i dag stemmer, nemlig at superstjernen Neymar kan være på vei inn portene på Old Trafford.

Den tabloide avisa har markert saken med «world exclusive», og mener å vite at Manchester United og barca-spilleren har hemmelige samtaler i disse dager. Det gjenstår å se om de røde endelig klarer å hente et stort navn for overgangsvinduet stenger.

Samme avis hevder at Paul Pogba endelig er på vei til Chelsea for 69 millioner pund (rundt 900 millioner norske kroner). Hørt det før?

Det er litt over en snau uke igjen til Deadline Day, noe som betyr at ryktene virkelig har skutt fart de siste dagene. Liverpool skal ha forsøkt å hente Henrikh Mkhitaryan for noen sesonger siden, men måtte se spilleren dra til Borussia Dortmund. Nå melder The Independent at klubbene skal være enige om en overgang for midtbanespilleren.

Ifølge Daily Mirror ønsker Liverpool også å hente Real madrid-spiller Asier Illarramendi. Men midtbanespilleren skal ikke være interessert å dra fra den spanske hovedstaden.

David de Gea har ikke fått spilletid i Premier League denne sesongen, og keeperen ønsker ikke å bidra før han vet hvilken klubb han vil representere denne sesongen. Nå sier Louis van Gaal at sisteskansen ikke er til salgs (Sky Sports).

Daily Star er nok ikke den avisa som treffer oftest med overgangsrykter, men likefullt hevder avisa at Real Madrid-angriper Karim Benzema nå endelig er klar for å signere for Arsenal. Det hevdes at Arsenal er klare til å annonsere overgangen førstkommende tirsdag, så da er det vel bare å vente.

Manchester City har handler dyre spilleren denne sommeren i Raheem Sterling og Nicolás Otamendi. Men ting tyder på at handelen ikke er ferdig. Kevin de Bruyne har vært sterkt linket i sommer, og Daily Mirror hevder 50 millioner pund (rundt 650 millioner norske kroner) er det som skal til for å få spilleren til Etihad.

Queens Park Rangers har klart å holde på Charlie Austin - iallfall til nå. Championship-laget skal ha fått bud på spilleren fra Norwich, men ønsker fortsatt ikke å selge spissen (Daily Mirror).