FERDIG:  Flere britiske medier skriver i dag at David Moyes er ferdig i klubben.  Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Flere britiske medier skriver i dag at David Moyes er ferdig i klubben. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Manchester United kommer til å sparke David Moyes

- Ingen vei tilbake.

(Dagbladet) Ifølge The Mirror, The Guardian og The Telegraph er det ingen vei tilbake for David Moyes. I ettermiddag skriver alle store engelske medier at Manchester United-manageren er ferdig i klubben.

Det kommer ikke fram om Moyes er ferdig nå, eller om han har får fortsette ut sesongen.

Ifølge lokalavisa Manchester Evening News, benekter ikke klubben nyheten.

Hektisk møtevirksomhet Da David Moyes tok over for Sir Alex Ferguson før årets sesong, fikk han en seksårskontrakt. Ferguson håndplukket den skotske manager, og manet supporterne til å være tålmodige.

Anerkjente The Guardian skriver at Moyes er «dead man walking» og at han har mistet garderoben.

Ifølge avisa sitter styreformann Ed Woodward og Glazer-familien i møtet med skotten akkurat nå.

The Telegraph skriver at styret har mistet troa på Moyes.

De er svært bekymret over hvor dårlig laget har spilt gjennom hele sesongen. Styret har heller ikke sett noen forbedring i spillet og stoler ikke på at Moyes kommer til å forvalte overgangspengene i sommer korrekt.

Mark Ogden, som også var først ute med nyheten om at Sir Alex Ferguson la opp før årets sesong, melder det samme i The Telegraph.

Historisk dårlig Manchester United ligger på en sjuendeplass i Premier League  etter 34 kamper.  De røde djevlene kommer ikke til å delta i Champions League til neste år for første gang på 19 år.

Laget har tapt ti av 22 kamper i 2014. Nesten halvparten av kampene.

Og den interne tabellen mellom topplagene er heller ikke flatterende.

Manchester United står med seks mål på tolv kamper mot Arsenal, Liverpool, Chelsea,  Manchester City, Everton og Tottenham i årets Premier League-sesong.

Toppkampene har gitt Manchester United like mange poeng: Seks. Manchester United tapte begge oppgjørene mot Manchester City, Liverpool og Everton, tok ett poeng mot Chelsea og Tottenham og tok fire poeng mot Arsenal.