Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Manchester United kontrollerer media

Suarez hardt ut mot rivalen - og innrømmer filming.

URETTFERDIG: Luis Suarez innrømmer å ha filmet for å hjelpe Liverpool, men mener samtidig det er forskjellsbehandling i Premier League. Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
URETTFERDIG: Luis Suarez innrømmer å ha filmet for å hjelpe Liverpool, men mener samtidig det er forskjellsbehandling i Premier League. Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Luis Suarez' kvaliteter som fotballspiller er omtrent like udiskutable som hans evne til å tiltrekke seg negativ oppmerksomhet.

Heldigvis har det blitt mindre av sistnevnte denne sesongen, men Liverpool-angriperen sliter fortsatt med et rykte som gjør det enkelt for avisene å bruke navnet hans i overskrifter.

- Media finner på mye
Det mener han i hvert fall selv. I et intervju med Fox Sports Argentina, gjengitt av ESPN, hevder Luis Suarez at pressen er ute etter ham i England.

- Media finner på mye om meg fordi de ønsker å selge aviser. Jeg har en ting å si til dem: Skriv med om fotball, ikke de andre tingene, sier uruguayaneren, og bruker den omstridte handsen mot Mansfield som eksempel.

- Noen ganger sier jeg til meg selv på banen: «Hva har jeg gjort?». Men navnet Suarez selger aviser. Her om dagen, for eksempel, så tok jeg ballen med hånda ved et uhell. Da ble jeg kritisert for at jeg kysset hånda, sier han.

- United kontrollerer media
Rasismesaken etter møtet med Manchester United forrige sesong gjorde heller ikke livet enklere for Luis Suarez.

- Manchester United kontrollerer media. De er mektige, og media vil alltid hjelpe dem, sier Liverpool-spissen.

Samtidig innrømmer han at han har filmet for å hjelpe klubben sin.

- Jeg hører ikke på alt tullet folk sier om meg. Jeg blir beskyldt for å filme her, folk hevder jeg kaster meg inne i sekstenmeteren hele tida. Ok: De sa det etter kampen mot Stoke, og den gangen hadde de rett. Jeg konstruerte en forseelse fordi vi hadde 1-1 mot Stoke, og jeg ønsket å vinne, sier Suarez, som mener søramerikanerne i Premier League blir forskjellsbehandlet.

- Det er komplisert her i England. Som Carlito (Tevez) og Kun (Aguero) allerede har sagt, det er vanskelig for spillere fra Sør-Amerika, for vi blir behandlet annerledes enn de lokale spillerne. De har sin kultur, det er sånn de er. Jeg må bare spille fotball, som jeg alltid har ønsket, men jeg har lidd mye fordi jeg er fotballspiller, mener han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!