Manchester United latterliggjøres etter cup-fadesen

- Jeg er litt i sjokk.

STORTAP: Ryan Giggs, Louis van Gaal og de andre på Manchester United-benken måtte se sitt lag bli slått hele 4-0 av MK Dons som til vanlig spiller på tredje nivå i England. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
STORTAP: Ryan Giggs, Louis van Gaal og de andre på Manchester United-benken måtte se sitt lag bli slått hele 4-0 av MK Dons som til vanlig spiller på tredje nivå i England. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Med tanke på at det bare var to dager siden Manchester United sist spilte, var det ikke de elleve beste som startet for Louis van Gaal borte mot MK Dons i kveld.

Men at de skulle ende opp med å få juling med 4-0 hadde neppe Danny Welbeck, Javier Hernandez, Jonny Evans, David de Gea og de andre sett for seg.

Hånes Hjemmelaget var best i alle aspekter av spillet, og ydmyket laget fra Old Trafford fullstendig. Det fikk det naturligvis til å koke over på nettet.

Manchester Citys Edin Dzeko var raskt ute med sitt lille stikk til byrivalen da han kort og greit kom med denne meldinga på Twitter:

- Hahahaha.

Den spanske avisa AS benyttet anledningen til å ønske Angel Di Maria, som signerte for Manchester United tidligere i dag, lykke til. Men ikke alle var like velmenende.

Stuart Mathieson, fotballspesialisten i Manchester Evening News, var raskt ute med å trekke paralleller til David Moyes.

- Tør jeg si det? Moyes kom til semifinalen i fjor og slo Liverpool i den tredje runden for mindre enn 12 måneder siden.

- Jeg er i sjokk Hjemmelagets manager, Karl Robinson, var strålende fornøyd med spillerne sine etter bragden.

- Vi snakket før kampen om hvor gode de er. Det første kvarteret var vanskelig og vi sleit med å finne strukturen, men spillerne snudde det. Jeg er litt i sjokk. Det er latterlig.

Spissene William Grigg og Benik Afobe scoret begge to mål. Det var også noe Robinson naturlig nok beit seg merke i.

Vi har to spisser som slåss om drakt nummer ni, og så scorer begge to mål. De har satt en standard de må leve opp til. Spillerne mine, fotballklubben min og byen i sin helhet fortjener all skryt de kan få i kveld.