Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester United leder lønnsfesten i England

Topper foran Manchester City og Chelsea.

 UNITED-MANAGER:  Louis van Gaal. Foto: NTB Scanpix
UNITED-MANAGER: Louis van Gaal. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Manchester United sliter med å komme tilbake på tabelltoppen i engelsk fotball, men når det gjelder utbetalte lønninger er klubben uslåelig.

I 2014 var nemlig Manchester United som har vunnet 20 mesterskapstitler, den klubben i England med de desidert største lønnsutgiftene. I forrige sesong som endte med en skuffende sjuendeplass på tabellen, ble det utbetalt 214,8 millioner pund til spillerne og andre ansatte. Det tilsvarer i overkant av 2,5 milliarder norske kroner.

Manchester City ligger på annenplassen på denne listen med lønnsutbetalinger som er 110 millioner kroner mindre, mens Chelsea på tredjeplass betalte ut 190,5 millioner pund (2,28 milliarder kroner) i lønninger i fjor.

Til tross de store lønnsutgiftene kan Chelsea glede seg over at klubben går svært godt. I fjor var overskuddet på 18,4 millioner pund. Det tilsvarer 215 millioner kroner.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media