Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester United-legenden Bill Foulkes døde i dag tidlig

Overlevde München-ulykken og spilte 688 kamper for klubben.

OVERLEVDE: Harry Gregg (t.v.), Bill Foulkes (midten) og Ken Morgen overlevde München-ulykken i 1958. Bare førstnevnte og Bobby Charlton er nå i live av de overlevende, etter at Foulkes døde mandag morgen. Foto: AP Photo/File/NTB Scanpix
OVERLEVDE: Harry Gregg (t.v.), Bill Foulkes (midten) og Ken Morgen overlevde München-ulykken i 1958. Bare førstnevnte og Bobby Charlton er nå i live av de overlevende, etter at Foulkes døde mandag morgen. Foto: AP Photo/File/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): 81 år gammel sovnet den Manchester United-legende og tidligere Bryn-, Steinkjer-, Viking og Lillestrøm-trener Bill Foulkes inn mandag morgen. Det melder Manchester United på sin offisielle Twitter-konto.

- Det er med sorg vi rapporterer at Manchester United-legenden Bill Foulkes gikk bort i dag morges, 81 år gammel, skriver klubben.

To igjen Engelskmannen spilte 688 kamper for de røde djevlene. Bare Ryan Giggs, Bobby Charlton og Paul Scholes har flere. Foulkes skal ha vært sjuk over lengre tid.

Bare Bobby Charlton og Harry Gregg er nå igjen av de overlevende spillerne fra München-ulykken i 1958.

Foulkes døde utrolig nok på samme dag som George Best. Nord-iren, som også regnes som en av tidenes spillere i Manchester United, gikk bort 25. november i 2005.

Hylles på Twitter Det tok ikke lang tid før nåværende og tidligere United-spillere tok til Twitter for å uttrykke sin sorg over at Foulkes hadde gått bort. Blant de første var Gary Neville, som helt enkelt skriver:

- Bill Foulkes - en legende! 688 kamper for United.

Midtbanespiller Michael Carrick har også fått med seg den triste nyheten, og sender sin tanker til de pårørende.

- Mine tanker er med vennene og familien til Bill Foulkes. Trist å høre at han gikk bort i morgen. Han tjente klubben vel. Hvil i fred, skriver Carrick på Twitter.