BILDE SPRES: Et bilde av det som skal være Chris Smalling sirkulerer på nettet. Foto: NTB Scanpix
BILDE SPRES: Et bilde av det som skal være Chris Smalling sirkulerer på nettet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Manchester United måtte komme med offisiell uttalelse etter mystisk Smalling-bilde

United-stopperen var på sykehus i ferieparadis.

(Dagbladet): Manchester United skriver på sin offisielle hjemmeside at Chris Smalling ble matforgiftet på en ferietur til Bali og at han besvimte som følge av hendelsen.

«Han ble fraktet til sykehus, men føler seg nå bra», skriver klubben videre.

Bakgrunn: Det begynte å sirkulere et bilde i sosiale medier av det som skal være Manchester United-stopper Chris Smalling.

Bildet viser en person som ligger på en sykeseng med bandasje surret rundt hodet og håndleddet og en nakkestøtte rundt halsen. Under bildet står personalia til Chris Smalling oppført.

Ryktene begynte å svirre om at han skulle ha blitt brent av en manet under et ferieopphold i Bali. Dette ble tilbakevist av blant annet av Daily Mail-journalist Jack Gaughan på Twitter.

Det aktuelle bildet viser ikke ansiktet til personen på senga, og Manchester United begynte å undersøke om det faktisk er Smalling som er på bildet. Det kan nå tyde på at det stemmer, men er ennå ikke bekreftet.

Det er en person fra Indonesia som først la ut bildet på Twitter. Han hevdet Smalling traff på en manet da han skulle lære seg å surfe på øya. Sannheten var altså matforgiftning.

Mannen på bildet er iallfall ikke i verre tilstand enn at han klarer å signere en Manchester United-effekt.

Chris Smalling dro på ferie like etter den pinlige engelske EM-exiten mot Island. Han har i likhet med flere EM-spillere fått litt fri før oppkjøringen til neste sesong starter.